Kantola open och 4 dagar tills D-day

På lördag vaknade jag "redan" 8.30, för att hinna i tåget till Hämeenlinna.. Där ordnades en tävling i bouldering, vars inkomster användes för att betala för sjukvården åt en finsk alpinist.

Tävlingen hölls i Hämeenlinnan kiipeilykeskus "Hänkki" och mer än 50 tävlare tog del i tävlingen.

Själv tävlade jag i "miehet, yli 15-->" och tog fjärde plats av 31 med ca. 170 poäng. Han som vann min serie var den ända som klättrade två rutter och fick 100p för båda och tog ett framsteg med 200p

(1 rutt=100p delat med mängden tävlare som klättrat den) Själv klättrade jag två rutter som bara en eller två andra klarade av och satt mindre tid på lättare slab-rutter som inte gav många poäng.

  

mmmh, sista bilden med poängen blev nu sådär.. Min kompis Ben blev femte och Tuomas blev på den bättre sidan av medeltalet :)

Kata vann sin serie i "kvinnor 15--->" och var en av de yngsta i sin serie, lite som jag, Ben och Tuomas. 

 

Nu sitter jag hemma och försöker hitta på något att göra då jag borde läsa på prov. Så är det ju alltid..

Senare ska jag åka till pasila och efter det se lite kompisar och äta middag i Cantina West :)

Imorgon är det geografi som gäller, nämnligen prov.. på onsdag kommer matematikprovet och torsdan håller sin grand finale med prov i Finlands historia :$

På fredan börjar en ny period i skolan, men då är jag redan påväg till Nepal! En period borta från skolan gör mig riktigt bra då man kan njuta av att bara vara i naturen och uppmana sig fysiskt.

 

Jag ska troligen skriva ett bloginlägg i Kathmandu på veckoslutet men efter det hör man toligen inte av mig på fem veckor.

Men nu ska jag njuta om att se mina vänner den sista gången före resan!

maunoooh