Videotervehdys Tanskasta

Moikka!

Kesäkausi iski päälle Tanskan länsirannikolla. Matkailijavirran 5% vuosittainen kasvuvauhti näkyy kaduilla ja kaupoissa just nyt: jonoja riittää ja päätinkin välttää ruokakaupassa jonottamisen ja tilasin ensimmäistä kertaa neljä laatikollista ruokaa verkkokaupasta.

Turistivirta meinaa myös sitä, että kyllä, meidänkin kesäksi avatun uuden kitekoulumme ja mun henkilökohtaisen asiakaskokemuksen kehittämisen testilaboratorion ovikello soi ja laulaa vihdoinkin joka ikinen päivä! Kesäkuussa kurkistimme leijasurffauskoulun kulisseihin ja vasta kuvailimme tulevan sesongin arkea. Nyt joka viikolle on kurssibuukkauksia syyskuun puolelle asti - kuluvalla viikolla ollaan oltu useana päivänä molemmat Timon kanssa yhtä aikaa vesillä asiakkaiden kanssa. Huomenna on kitekurssi ja kajakkiretki samaan aikaan ja päästään taas molemmat vesille erilaisia vesielämyksiä lomallaan hakevien pääasiassa tanskalaisten, norjalaisten, saksalaisten ja suomalaisten matkailijoiden kanssa. Kuviot rullaavat siis aika kivasti näin ensimmäistä kautta tällä konseptilla toimivalle bisnekselle ja mennään vähän skidisti yli odotustemme, punaposkilla. Täytyy nyt vain toivoa että täällä Hvide Sandessa tuulee kuten yleensä täällä tuppaa tuulemaan keskimäärin neljästi viidesti viikossa. Lauantaina kurssin buukanneet norjalaiset saivat juuri osan kurssimaksuistaan takaisin kun heidän kahden päivän lomansa aikana oli helleaalto päällä eikä tuulta saatu kuin harkkaleijan lennätykseen.

Fiilis on just nyt tosi korkealla. Pari päivää sitten mun teki mieli kirjoittaa terveisiä just siltä istumalta teille, hyvät Relaa.comin lukijat, mutta ajoin autoa :/. Ei muutaku video päälle ja paineet ulos! Tässä olkaa hyvät, uusimman blogipostaukseni mukana tulee jälleen videotervehdys! Täysin eddaamatonta, suunnittelematonta, tavoitteetonta ja käsikirjoittamatonta matskua! Uuh, vähän jännittää julkaista. Mutta ajattelin teitä joten mennään tällä ja isolla sydämellä!

Terkuin Martta

p.s täältä näet edellisen videotervehdyksen, mikä on kuvattu Kite One Kitesurffauskoulun pihamaalla

 

Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK