Kohta avataan, sittenkin!

Kyllä koira haavansa nuolee. Alkuperäinen liiketoimintasuunnitelmamme on edelleen jäissä, mutta nuolimme haavamme, latasimme patterimme ja täytimme itsemme uudella energiavirralla päästäksemme toteuttamaan yhden pitkäaikaisista unelmistamme.

Avaamme uuden leijasurffauskoulun Tanskaan toukokuun alussa!


Täs mä poseeraan Tanskaan avattavan leijasurffikoulun liiketilan edessä Hvide Sandessa yhdessä koulun Head Instructorin Timon kanssa. 

Kitesurffikoulumme katto on kuin vastaparturoitu, kunnon perinteinen tanskalainen olkikatto, eipä pikkusen makee vai mitä?


Oman kitesurffikoulun vetäminen ei ole meille uutta, ei edes Tanskassa. Pyöritimme viime kesään asti kitesurffikoulua suomalaisille osana VIIMA Kiteboarding - konseptia, minkä myimme uudelle omistajalle viime syksynä.

Uudessa koulussa vaihdetaan isompaan vaihteeseen monella tapaa. Näkyvin tapa on kitekoulumme oma fyysinen toimipiste sisälahden rannalla ja mikä parasta: maa- ja ranta-alue on vain meidän koulumme kurssilaisten ja SUP- ja kajakkivuokraajien käytössä!  Tämä on jotakin ihan uskomattoman hienoa eikä tälläisella konseptilla toimivaa kitesurffiopetukseen perustuvaa palvelua ole tarjolla kellään muulla kitekoululla RIngkøbing Fjord- sisälahdella toimivista kouluista.  
Täs on meidän privakäytössä oleva opetusranta. Matalaa riittää ja tuuli toimii joka tuulen suunnalla. Offikelejä ja downwindereitä varten meillä on käytössä rescue boat.


Ope testailee onshore- kelin tuulta opetuskäyttöön - oikein hyvä. Taustalla vain opetuskäyttöön varattu ranta-alue ja kitekoulun toimitilat (isomman rakennuksen takana).


Ope testailee offikelin tuulta (ja vedenpintaa) opetuskäyttöön - oikein hyvä offikeliksi, wouh.


Onko kalastusmiehiä ja -naisia kuulolla? Täs on meidän vuokraamon kalastuskajakki ja näitä löytyy yhden ja kahden istuttavia yhteensä 15 hengelle. Vuokralle tulee myös Asenteen SUP-lautoja! Tulkaahan testailee!

Nimeksi me annettiin meidän uudelle kitesurffikoululle Kite One - NO:1 kiteschool in quality, safety and fun. Mitäs tykkäätte? Käykäähän tutustumassa juuri avattuihin nettisivuihin osoitteessa kite1.dk ja supportia voi antaa tykkäämällä FB-sivuistamme.

Täytyy myöntää, että olemme kyllä (kaiken kokemamme) jälkeen melko täpinöissämme. Koulu tulee toimimaan ainakin nyt tämän kesän, tarkastelemme jatkoa kesän kokemustemme jälkeen. Nähdään Hvide Sandessa kesällä 2016 IKKE???!!

Terkuin,
Martta & Timo 

 

Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK