BnB surffikoti Tanskassa myynnissä - oletko sinä uusi omistaja?

Neljä vuotta sitten hankittiin Tanskasta maailman ihanin kesäkoti. Itseasiassa ensimmäinen blogipostaukseni Relaa.comiin käsittelee Pohjanmeren rannan tuntumassa sijaitsevan kodin ja Hvide Sanden surffi- ja kalastajakylän tunnelmia. Koti on ollut erityinen paikka meidän perheelle, mutta myös useammalle sadalle suomalaiselle ja ulkomaalaiselle, jotka ovat vuosien aikana vierailleet kotimme yhteydessä toimivassa Bed & Breakfast - majoituksessa.

Koti on niin ihana ja erityisellä paikalla Pohjanmeren rannalla etten ikinä haluaisi edes harkita kodista luopumista. Mutta niin se vain elämä työntää selästä eteenpäin seuraaviin seikkailuihin ja olemme todella pitkän (lue vuosi) harkinnan tuloksena päättäneet luopua asunnosta. Mikäli siis haaveilet uudesta kodista, kakkosasunnosta tai loma-asunnosta ulkomailla lyhyen matkan päässä Suomesta ja kohteessa, missä voit lainelautailla, suppailla, kitesurffata ja purjelautailla ympäri vuoden joko Pohjanmeressä tai matalassa sisälahdessa, käy peremmälle tekstiin!


Tuolla se sijaitsee, 198 rakkauden täytteistä neliöitä. Kuva otettu dyynin päältä sisälahdelle päin.


Vuonna 2008 rakennettu yläkerta. Makuuhuoneista avautuu näkymä dyyneille, täältä olohuoneesta sisälahdelle.

 

Tilavasta keittiöstä ja ruokailutilasta avautuu lasiovet takapihan terassille.

Erityisen kodista tekee taloon remontoimamme Bed & Breakfast -osa  eli olemme irrottaneet alakerrasta 56 neliöitä omaksi huoneistoksi sisältäen oman sisäänkäynnin, kaksi erillistä makuuhuonetta, kylpyhuoneen ja minikeittiön. Tämän erillisen huoneiston voi pitää omassa käytössä tai sitä voi vuokrata kätevästi eteenpäin vaikkapa Airbnb:n kautta kaikille Hvide Sandessa matkaaville matkailijoille, joita riittää lähes vuoden ympäri.


Erillisen huoneiston toinen huoneista.


Näkymä erillisen huoneiston minikeittiöön.


Room Flat.

Sanomattakin on selvää, että tämä koti, loma-asunto tai kesämökki on unelmakohde erityisesti kitesurffareille, surffareille tai muuten vaan meri- ja dyynimaisemaa rakastaville, sillä asunto sijaitsee kapealla kannaksella Pohjanmeren ja sisälahden välissä ja lähimmät surffispotit löytyy muutaman minuutin kävelyaskeleen päästä. Muuutaman vuoden takaisesta videosta näkee vähän maisemia tarkemmin.

Hvide Sande kuuluu Ringkøbing - Skjernin kuntaan ja kunta näyttää hoitavan hommansa hyvin, sillä tuoreimman mittauksen mukaan kunnan alueelta löytyy Tanskan tyytyväisimmät asukkaat.

Täällä on ihmisen hyvä olla.

Käy peremmälle kotiimme klikkaamalla osoitetta http://www.sealovers.dk/buy/ja BnB - huoneistoon täältä: www.sealovers.dk

Ja tiedoksi, hintahan ei päätä huimaa täällä päin Tanskaa!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä staff@sealovers.dk tai soita 040 513 6075 niin kerromme mielellämme lisää!

p.s Jos et itse ole just nyt uutta asuntoa vailla, mutta löydät asunnolle tuttavapiiristäsi uuden omistajan lokakuun 2016 loppuun mennessä, maksamme sinulle myyntisopimuksen allekirjoituksen jälkeen 1000€ löytöpalkkion! Tämä blogipostaus kannattaa siis jakaa sosiaalisessa mediassa, jos vaikka tonnille löytyisi uusi omistaja eli sinä!

 

Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK