Relaa.comin mahdollisiin kirjautumisongelmiin ohjeita

Relaan uudistuksen yhteydessä on ilmennyt ongelmia sivustolle kirjautumisessa. Pahoittelut!

Kenties laiha lohtu, mutta syyt ongelmiin ovat tiedossa (tietojärjestelmien ongelmat ymmärtää toisiaan). Tuhdimpi lohtu olkoon se, että ongelmat ovat pitkälti vältettävissä tai kierrettävissä alla ohjeistetulla tavalla. Kiitos kärsivällisyydestänne jälleen ja edelleen, arvoisat relaalaiset!

Yleisiä tunnistautumisongelmia ja ratkaisuehdotuksia

1. TUNNUKSENI EI TOIMI LAINKAAN RELAASSA

Ole hyvä, kokeile uudelleen. Ja uudelleen.

Relaa.comin etusivulta tunnistautuminen toimii varmimmin. Jos pystyt jotenkin tunnistautumaan etusivulta, niin tunnuksesi toimii ainakin osassa Relaata.

Jos et pysty tunnistautumaan edes etusivulta, niin sinun pitää tilata tunnistautumisyrityksen jälkeen saamiesi ohjeiden avulla uusi salasana. Uudella salasanalla tunnistautuminen onnistuu paremmin.

2. TUNNUKSENI EI TOIMI KESKUSTELUISSA EIKÄ PUODISSA

Pystyt tunnistautumaan Relaan etusivulla. Et kuitenkaan ole tunnistaunut Keskusteluissa, Ostetaan- tai Myydään-palstoilla. Etkä voi siis kirjoittaa viestejäkään niihin.

Tunnuksesi toimii silloin vain Relaan uudessa tietojärjestelmässä, mutta tietokannassa on virhe vanhassa Relaan SMF-järjestelmässä.

Tunnuksesi on korjattava vanhan Relaan SMF-järjestelmään. Se onnistuu sitä varten tehdyillä erikoissivuilla! Siirry sivulle "Tunnuksen korjaaminen vanhan Relaan tietojärjestelmään".

3. EN PYSTY KIRJAUTUMAAN ULOS KESKUSTELUISTA ENKÄ OSTETAAN- TAI MYYDÄÄN-PALSTOILTA

Tunnuksesi toimii hyvin Relaan uudessa järjestelmässä, mutta tietokannassa on sattunut virhe vanhassa Relaan SMF-järjestelmässä.

Sinun on kohdistetava erillinen uloskirjautuminen vanhan Relaan SMF-järjestelmään. Se onnistuu sitä varten tehdyllä erikoissivulla! Siirry sivulle "Ongelmat uloskirjautumisessa".

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=37635.0
Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä