Horisontissa kirkastuvaa

 

Muutamakin vanhan talon remontoija on joutunut toteamaan, että jos olisi tiennyt, mihin ryhtyi, niin...

Hetkittäin myös Relaan remonttiryhmän taistelumoraalia on kokeiltu - mutta se ei ole tutissut, hah! Hyvillä fiiliksillä on puskettu sivustoa eteenpäin, silmät ristissä tai ei. Tosin välillä on kokeiltu käyttäjien ja esimerkiksi bloggaajakumppaneiden pinnaa. Sorry ja kiitos kaikille kärsivällisyydestä, edelleen.

Paljon hyvääkin kerrottavaa on. Iso osa massiivisesta bugilistasta on jo perattu, ja perkaus jatkuu edelleen, parasta mahdollista vauhtia. Käyttäjien tarjoilema palaute on ollut tässä keskeissä roolissa. Sitä isot propsit!

 

Uutta kirjoittaja- ja kuvaajapuhtia

Iloitsemme mainioista bloggaajistamme sekä uusista Artikkelien kirjoittajista ja kuvaajista. On kunnia saada tarjota puitteet tuoreille outdoor-sisältökyvyille, myös ja etenkin kauniimman sukupuolen edustajille.

Kelpoja sisältöjä on tiedossa lähitulevaisuudessakin, kuten raportti jäätikkökurssilta Kebneltä, ravitsemusasiaa ja paljon muuta.

Loppuvuodesta Relaan lukijoita hellitään myös ulkomaan reppareilla. Himalajalle mennään ainakin! Myös kamajuttuja alkaa tuutistamme pusertua.
Mistä sinä haluaisit Relaa.comista lukea? Millaisia valokuvia tai videoita haluaisit nähdä? Toiveita ja vaatimuksia saa sutia osoitteeseen info at ulko fi tai huudella foorumilla.


Tapahtumat potkivat mainiosti

Relaan kumppanuushanke Helsinki Adventure Night hilluttiin Bio Rexissä 19.10. Ei liene jäänyt epäselväksi Relaa.comia seuraaville (jos ette päässeet paikalle), että ilta meni varsin nappiin. Kiitos kaikille iltaan osallistuneille ja/tai junailuissa auttaneille, oli nastaa!

Oli upea huomata, että outdoor-yhteisö vastaa kutsuun ja lähtee liikkeelle, kun kovatasoista ohjelmaa on tarjolla. Iloksemme myös illan kumppanisto oli priimaa. Kylläpä kelpaa kehitellä vieläkin komeampaa Helsinki Adventure Night -rysäystä ensi vuodelle.

Seuraavaa iso tapahtumapaukku, jota Relaa.com on toteuttamassa, on Skiexpo-perjantain Vapaalaskuiltamat 4.11.  Kemut kasvoivat ulos aiempina vuosina hyvin palvelleesta Astoria-salista. Nyt suuntana siis Vanha Ylioppilastalo Helsingin ytimessä, Kolmen sepän aukion reunassa, Stockan nurkalla. Tervetuloa joka iikka ja iina!


Metsään!

Ensi viikonloppuna Relaassa on hitusen hiljaisempaa ainakin ylläpidon jamppojen osalta. Poitsut nimittäin painuvat maastoon.

Tehnee erinomaisen hyvää kiskaista plugit irti hetkeksi ja pähkäillä metsän rauhassa uusia kujeita. Suunnitelmissa saunomista, uimista ja kahvinkeittelyä ainakin. Ehkä päästään nakupainimaankin sammalikossa.

Ihan jouten ei skutsissakaan malteta olla, siitä pitää huolen repullinen testituotteita. Niistä saadaan lukea lähiaikoina Relaa.comista.

Nautitaan upeista syyskeleistä, niin korvessa kuin urbaaneilla duuni- ja koulumatkoillakin!

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=37884.0

Artturi Kröger