Ostetaan Joutsen Halla (tai muun mallinen) makuupussi.
Tarjoa saa vapaasti.

Ostetaan siteet 86mm leveisiin suksiin. Parkkikäyttöön. Hakusessa esim. Tyrolia attack, warden 13, Marker Jester/Griffon.

Esim. Six Moon Designs Lunar Solo, X-Mid 1P, Kiinan peleistä esim. Cloud Up 1 tai 2, Lanshan 1-2 yms. Saa toki olla myös kotatyyppinen.

Morjensta,

Haluan vuokrata lumivyörypiipperin 3.-14.4. Lyngenin reissuun. Jos jollain on piipperi ylimääräisenä, niin vuokraa se minulle. Asun Espoon Tapiolassa.

Laita messua -> juhahaanpera@gmail.com

Kiitti :-)

Ostaisin _modernit_ jääkiipeilyhakut. Esim. Petzl Nomic, Cassin X-Dream, Grivel Tech Machine. Kohtuu uudet, agressiivisemmat, hyväkuntoiset pelit siis hakusessa. Myös jääkiipeilyrautoja voi tarjota.

Vanhoista R12.9 rotor74 alkaa kantit hävitä ja tarvitsen tiukkasäteiset mutta karvaamista kestävät 100kg karjulle. Tarjoa.

Haussa olisi leveät sukset puhtaasti rinteiden ulkopuolelle, mielellään vähintään 135 - 115 - 135. Painolla ei ole väliä, kunhan on selkeä kärkirocker nyt ainakin eikä haittaa vaikka olisi moinen myös kannassa. Siteinä mielellään L-koon alppimonoille menevä eli Guardian, Duke, F10, F12, Baron, Tracker jne.

Tarjoa pikaviestillä tai sähköpostilla. Kieltäydyn kyllä kohteliaasti, mikäli oma hintakatto tulee vastaan.

Jos löytyy toimivat Kingpinit kiertoon, niin olisi sukset odottelemassa kyseisiä siteitä.

Ei tarvitse olla priimakunnossa, kunhan tekniikka toimii. Tarjoa yv:llä!

Ostetaan lumiturvallisuussetti (piippari, sondi ja lapio) merkillä ei väliä kunhan on helppokäyttöinen. Noin 100 euroa valmis maksamaan.

Hakusessa kasari-ysäri siteet puikkareihin ja monoskihin esim marker, tyrolia, salomon, ess, look

Etsinnässä olisi 30 -litrainen, tai hieman päälle, R.A.S 2.0 - ready reppu. (Mammut, Oakley Snowmad 30, Scott etc... ) Sisähilppeet minulta löytyy, joten niitä en tarvitse.

Ostetaan hyväkuntoinen kevyt vaellushakku

Siteet ostettu jo.

Ostetaan randositeet kokoa s (monon pohjan pituus 308mm). Salomon Guardian tai Marker F10 Tour tyyliset (ei tech) siteet.

Kiinnostaa erityisesti Nitro Dropout tai Fusion laudat. Vastaavia freeride/all mountain lautoja saa tarjota. Täytyy olla hyvässä kunnossa. Nosessa saisi olla rockeria.

Parhaiten tavoitat tekstiviestillä.

Hakusessa Rip Curlin Ultimate Gum -sarjan laskuhaalari, turkoosin sininen

Jos jollain lojuu joutilaana moinen, laita ihmeessä viestiä.

Terv.

Pekka
040 577 5497

OSTETAAN pädi boulderointiin. Tarjoa kuvan ja hintapyynnön kera kaiken merkkisiä ja -kokoisia! Nouto Kouvolan seudulta (tai aikataulujen osuessa Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Mikkeli), postitettuna maksan postikulut.

Hakusessa otsikon mukainen takki (M). Tarjoa kuvan kera.

Ostetaan splitboard

Sivut