Vuorikiipeilyn peruskurssi

Sunnuntai, 10. tammikuu 2021
Espoo
Nuuksiontie

 

Järjestämme vuorikiipeilyn peruskursseja talvisin Nuuksion jääpuistossa, joka antaa mainiot puitteet vuorikiipeilyssä tarvittavien taitojen harjoitteluun.

Päivän kurssi on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita vuorikiipeilystä ja lähdössä vaikka ensimmäiselle vuorikiipeilymatkalleen. Päivän mittaisella intensiivikurssilla harjoitellaan toimimista jyrkissä olosuhteissa köysiä, jäähakkua ja –rautoja sekä nousukahvaa apuna käyttäen. Ylävuoristokengillä ja jääraudoilla liikkuminen tulee päivän aikana tutuksi. Pääset kokeilemaan myös jää/lumikiipeilyä kahdella hakulla. Kurssiin sisältyy varustekonsultaatio vuoristo-olosuhteisiin, ja kurssilla on mahdollisuus testata erilaisia varusteita laajasta valikoimasta. Sinun on mahdollista laittaa kysymyksiä etukäteen liittyen tulevan vuoriretkesi varusteisiin tai muuhun askarruttavaan kysymykseen.

Kurssin hinta sisältää asiantuntevan kouluttajan lisäksi tarvittavien kiipeily- ja jäätikkövarusteiden vuokran. Kurssilainen tarvitsee ainoastaan sään mukaiset ulkoiluvaatteet sekä päiväeväät mukaan.

Hinta: 159€ (sis.alv.)

Kurssi järjestetään Nuuksion jääpuistossa Adventure Partnersin jääseinällä

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

https://adventurepartners.fi/product/vuorikiipeilyn-peruskurssi/

  

 

Foorumilinkki: 
menot
Foorumit: