Talviretkeilyn perusteet kurssi

Lauantai, 7. maaliskuu 2020 - Sunnuntai, 8. maaliskuu 2020
Nuuksio

Talviretkeilyn perusteet

Talviretkeilyn perusteet -kurssin tapaamispaikka on 7.3. klo 18 Nuuksion jääpuistossa heti Vuorikiipeilyn peruskurssin päättymisen jälkeen ja päättyy 8.3. klo 16. Tapaamispaikalta vaellamme otsalampun valossa jollekin Nuuksion teltta-alueista. Yöpyminen on teltoissa.

Talviretkeilyn peruskurssilla opetellaan ammattitaitoisen kouluttajan kanssa kylmissä olosuhteissa leiriytymistä ja toimimista. Kurssilla ollaan koko aika ulkona autenttisissa olosuhteissa. Opit huolehtimaan lämmöstä, juomisesta, syömisestä, nukkumisesta ja hygieniastasi niin, että käytössäsi on optimaalinen määrä energiaa päivän nousu- ja  laskeutumisosuuksiin. Opit talviretkeilyyn liittyvää hyvinvointi- ja turvallisuusajattelua sekä riskien ennakointia osana talviretkien sujumista. Kokeilemme ja kertaamme myös kompassin käyttöä ja suunnistamisen perusteita kartan avulla. 

Kurssilla käydään läpi erilaisia talviretkeilyvarusteiden käyttöä: teltan pystytys, bensakeittimen käyttö, ruoka- ja vesihuolto ja niiden suunnittelu, makuupussin käyttö ja nukkuminen kylmässä sekä oikea pukeutuminen talviretkillä. 

Lähetämme kurssille ilmoittautuneille varustelistan tarvittavista varusteista. Jos et omista vielä kaikkia talviretkeilyvälineitä, sinun on mahdollista vuokrata talviretkeilyvälineitä Adventure Partnersin kautta.

 

Hinta: 189€ (sis. alv.)

Ajankohta: 7.-8.3.2020 klo 18.00-16.00 Nuuksion jääputous

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Adventure Partnersin sivuilta.

https://adventurepartners.fi/product/vuorikiipeilyn-peruskurssi-ja-talviretkeilyn-perusteet-2-pv/

Foorumit: