Naisten kesken takamaastossa TÄYNNÄ

Torstai, 12. maaliskuu 2020 - Sunnuntai, 15. maaliskuu 2020
Pallas

Naisten kesken takamaastossa on kevään odotetuin uutuus Apiksen tapahtumissa. Vihdoin saamme aikatauluttaa tapahtuman Hanurilan Adventure Lodgeemme – ja tietysti kuinkas muutenkaan kuin että naiset ensin.

Jos sinulla ei ole autoa käytössä, ei hätää. Olet siltikin tervetullut mukaan. Järjestämme kimppakyydit tulopäivälle olit sitten tulossa junalla Kolariin tai lentäen Kittilään. Lisäksi järkkäämme kimppakyydit hiihtopäiville Hanurila Lodgesta Pallakselle tai Keimiölle.  Kokoonnumme 12.3. iltapäivästä alkaen Hanurila Lodgelle. Ensimmäinen hiihtopäivä on 13.3. Tapahtuma sisältää kolme täyttä hiihtopäivää Keimiön ja Pallaksen tuntureissa. 15.3 hiihtopäivän jälkeen ohjelma päättyy. Halutessasi ehdit käydä myös murtomaahiihtämässä upeissa tunturilapin maisemissa vaikkapa tulopäivänä.

Reissu on tarkoitettu matalan kynnyksen tapahtumaksi ja sopii loistavasti vaikkapa sinulle joka olet vastikaan hankkinut randohiihtovarusteet tai ehkäpä käynyt joskus jonkun lumiturvallisuuskurssin ja offaritekniikkakurssinkin mutta kynnys itsenäiseen tekemiseen on ehkä vielä korkea ja kaipaat kannustusta hiihtämisen kanssa sekä tietystikin hiihtoseuraa takamaastoon.

Suunnittelemme yhdessä iltaisin seuraavan päivän hiihtoretken joten saat hyvää oppia turvallisen nousu- ja laskureitin suunnitteluun. Majoitumme takamaastossa Hanurilassa vuoristomajatyyliin naisten kesken. Osana reissun ohjelmaa, suunnittelemme ruokailut, ja kokkaamme yhdessä.  Nautimme luonnon rauhasta, hyvästä ruuasta ja erityisesti Lapin tuntureista niin ylämäessä, alamäessä kuin tasamaallakin hiihtäen.

Hinta: 650 eur ( sis. alv 24%)

Ajankohta: 12.-15.3.2020

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Adventure Partnersin sivuilta. Linkki alla.

https://adventurepartners.fi/product/naisten-kesken-takamaastossa/

Foorumit: