Koskimelonnan ABC ja E

Lauantai, 15. kesäkuu 2019 - Sunnuntai, 16. kesäkuu 2019
Ahvio, Kymijoki

Kurssilla käymme läpi koskimelonnan perusteita ja harjoittelemme omia henkilökohtaisia melontataitoja. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen osallistujat hallitsevat koskimelonnan perustekniikat ja ymmärtävät koskimelonnan turvallisuusnäkökulmia ja riskejä. Koskimelonnan ABC ja E niin kuin elämyspedagogiikka ohjataan hyödyntäen elämyspedagogisia ohjausmenetelmiä. Kurssi on tarkoitettu kaikille melonnasta kiinnostuneille. Tällä kurssilla koskimelonnasta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Melontakokemusta tulee olla, osaat meloa eteenpäin, olet kaatanut kajakin veteen ja poistunut kajakista onnistuneesti.

Hinta 180€ / henkilö

Hinta sisältää koulutuksen ja majoittumismahdollisuuden Ahvion koululla lattiamajoituksella tai telttamajoituksella koulun pihalla sekä koskikaluston sitä tarvitseville. Ruoat ja matkat eivät kuulu hintaan. Jokainen kurssille ilmoittautunut vastaa omista henkilökohtaisista varusteistaan.

Koskikalusto sisältää: koskikajakin, melan, aukkopeitteen, melontaliivin, kypärän ja turvallisuusvälineet.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.5.2019 mennessä. https://www.outwardbound.fi/retkeilykursseja/koskimelonnan-abc-ja-e-15-16-6/
Outward Bound Finland ja Partioaitta tekevät yhteistyötä. Kaikki Partioaitan 365 -klubin jäsenet saavat 10 % alennusta tästä kurssista. Lähetä ilmoittautumisen yhteydessä jäsenvahvistuksesi sähköpostistitse.

Foorumit: