Koskimelonnan ABC ja E

Lauantai, 8. kesäkuu 2019 - Sunnuntai, 9. kesäkuu 2019
Ahvio, Kymijoki

Kurssilla käydään läpi koskimelonnan perusteita ja harjoitellaan omia henkilökohtaisia melontataitoja. Tarkoituksena on, että kurssin jälkeen osallistujat hallitsevat koskimelonnan perustekniikat, ymmärtävät koskimelonnan turvallisuusnäkökulmia ja riskejä sekä pystyvät harrastamaan koskimelontaa omatoimisesti helpoissa koskissa. Koskikurssin ABC ja E niin kuin elämyspedagogiikka ohjataan hyödyntäen elämyspedagogisia ohjausmenetelmiä.

 

 

Kurssi on tarkoitettu kaikille melonnasta kiinnostuneille. Tällä kurssilla koskimelonnasta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Melontakokemusta tulee olla, osaat meloa eteenpäin, olet kaatanut kajakin veteen ja poistunut kajakista onnistuneesti. Kurssin tavoitteina on omaksua koskimelonnan perusteet, ymmärtää turvallisuuden ja riskien merkitys koskimelonnassa sekä vahvistaa osallistujan omatoimista melontaa koskiympäristöissä. 

 

180€ / henkilö

 

Hinta sisältää koulutuksen ja majoittumismahdollisuuden Ahvion koululla lattiamajoituksella tai telttamajoituksella koulun pihalla sekä koskikaluston sitä tarvitseville. Ruoat ja matkat eivät kuulu hintaan.

**Koskikalusto sisältää: koskikajakin, melan, aukkopeitteen, melontaliivin, kypärän ja turvallisuusvälineet
**Jokainen kurssille ilmoittautunut vastaa omista henkilökohtaisista varusteistaan.

 

Täytä ilmoittautumislomake nettisivuiltamme ja lähetä sitova ilmoittautumisesi 1.5.2019 mennessä. Ilmoita ilmoittautumislomakkeen viimeiseen osioon mikäli et tarvitse koskikalustoa lainaksi.

Outward Bound Finland ja Partioaitta tekevät yhteistyötä. Kaikki Partioaitan 365 -klubin jäsenet saavat 10 % alennusta tästä kurssista. Lähetä ilmoittautumisen yhteydessä jäsenvahvistuksesi sähköpostistitse.

 Tiedustelut

toimisto@outwardbound.fi, +358 40 505 0355

 

Kurssin toteutuminen, joka edellyttää minimimäärän ilmoittautuneita, varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään lisätietoja viimeisenä sitovana ilmoittautumispäivänä tarvittavista varusteista sekä ajo-ohjeet kurssin aloituspaikalle.

*Outward Bound Finland ry tulee pidättämään oikeuden ohjaajien, kouluttajien ja kurssipaikkojen vaihtamiseen.

Foorumit: