K2 Free´kend – Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä

Torstai, 15. maaliskuu 2012 - Sunnuntai, 18. maaliskuu 2012
Pyhätunturi, Pelkosenniemi

 

K2 Free´kend on uusi vapaalaskijoiden ja takamaastoliikkujien tapahtuma, jossa kilpaillaan kuninkaallisesta ylhäisyydestä, opitaan uutta ja pidetään hauskaa yhdessä.

K2 Free’kendin aikana on tekemistä kaikentasoisille harrastajille: kilpailuja, opetusklinikoita, välineiden testausta ja illanvietto-ohjelmaa. K2 Free’kend toteutetaan rennossa ja vapaassa hengessä, tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä, eikä taistella hampaat irvessä. Palkintopöydässä on luvassa hulppeita palkintoja. Tapahtumassa ei ole välinerajoituksia ja viikonlopun ajan pääsee testaamaan uusimmat välineet City Sportin testikylässä. Mukana ovat muun muassa K2, Smith, Giro, Head, Black Diamond, Peak Performance, GoPro, Salomon, Atomic, ABS-vyöryreput, Ortovox, Movement, Dynafit ja Armada.

K2 Free’kendin yhteistyökumppanit ovat Go Pro -kypäräkamerat, Peak Performance, Smith, Relaa.com ja K2.

Vapaalaskuklinikat:
* Vapaalaskijan ensiapukurssi
* Lumiturvallisuuskurssi
* Peak Performance vapaalaskuklinikat
* Bliss Adventuren jääkiipeily- ja laskeutumiskurssit 

Kukkulan kuninkaalliset -kisa: 
2000-luvun alussa suurta suosiota nauttinut "Kukkulan kunkut" herätetään uudelleen henkiin "Kukkulan kuninkaalliset" -nimellä. Parhaan kokonaissuorituksen tehneet mies- ja naislaskijat kruunataan Kukkulan kuninkaallisiksi, mutta yksittäisiin kilpailuihin osallistuminen on myös mahdollista. 

Kilpailut ovat Aittokurun vapaalaskukisa, FreeCross ja ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä Poker Run Randonnee -kisa.

Iltabileet:
Iltajuhlia vietetään Jackson-tapahtuman tunnelmissa Pyhän hotellissa läpi viikonlopun.

Tarkempi ohjelma-aikataulu ja hinnat julkaistaan lähiviikoina.

Paikka: 
Geolocation