Johdatus randoiluun

Keskiviikko, 20. tammikuu 2021
Espoo
Nuuksiontie

 

Mitä se randoilu tai vuorihiihto on – ja miten pääset alkuun harrastuksen kanssa?

Randohiihtäjä nauttii elämyksistä vuorilla ja tuntureilla omin voimin ylä- ja alamäkeen. Vuorihiihdossa yhdistyvät murtomaahiihto ja laskettelu. Hiihtäminen ylämäkeen nousukarvojen avulla kattaa murtsikointiosuuden ja palkintona huipulla odottaa laskettelu alas. Randoillen saa nauttia luonnon kauneudesta, ansaita oman laskulinjan, tehdä omat laskujäljet ja ansaitusti nauttia pitkistä evästauosta luonnon helmassa.

Miten pääsee alkuun randoharrastuksen kanssa? Mitä varusteita tarvitsee olla? Mitä kaikkea on otettava huomioon jos halajaa takamaastoon? Mikä Suomen tuntureissa on aloittelijaystävällistä, ja mitkä erityisriskit takamaastossa hiihtämiseen liittyy?

Tervetuloa matalan kynnyksen Johdatus randoiluun- tapahtumaan. Tutustumme randohiihtoon tarvittaviin varusteisiin ja harjoittelemme niiden käyttöä ja skinnaustekniikkaa helpossa & turvallisessa ympäristössä Swinghillin hiihtokeskuksessa, Espoon Nuuksiossa.

Ennakkotiedot:
– Rinnehiihtotaito (pystyy laskemaan helppoja rinteitä ). Ei tarvitse olla laskukokemusta rinteiden ulkopuolelta.

Tarvittavat varusteet:
– Vaellushiihtoon tarvittavat välineet (sukset, monot, vaellussiteet, nousukarvat, sauvat). Adventure Partnersilla on jonkin verran vuokravarusteita tätä tapahtumaa varten paikan päällä. Laitathan emailia teija@adventurepartners.fi jos tarvitse varusteita vuokralle. Varusteiden vuokra tätä tapahtumaa varten on 25 euroa. Varustevuokra maksetaan erikseen kun ensin varmistetaan että sinulle löytyy sopivat varusteet.
– Lumilautailijalla splitboard ja nousukarvat
– Sään mukainen vaatetus, päiväreppu
– laskettelulasit ja laskettelukypärä

Alaikäraja retkillemme on 14 vuotta ja kurssikielenä on suomi ellei toisin mainita. 

 

Hinta: 60€ (sis.alv)

Kurssi järjestetään Swinghillin hiihtokeskuksessa, Nuuksiossa, Espoossa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://adventurepartners.fi/product/johdatus-randoiluun/

Foorumit: