Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen - Nuuksio (Naisille!)

Lauantai, 15. helmikuu 2020 - Sunnuntai, 16. helmikuu 2020
Nuuksio, Espoo

Ankarien avotuntureiden Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen -kurssi avaa ladun talviseen luontoon ja arktisille lakeuksille.

Huom. Tämä kurssi on tarkoitettu vain naisille ja kurssin vetää mm. kahdesti Grönlannin jäätikön yli hiihtänyt Nina Teirasvuo. Eli all female panel tällä ketaa. Miehet ovat tervetulleita muille kursseillemme!

Kaksipäiväinen kurssi alkaa sisätiloissa neljän oppitunnin teoriapaketilla, jota seuraa yön yli kestävä harjoitusretki. Retkellä yövymme teltoissa samaan tapaan kuin arktisilla hiihtovaelluksilla ja retkikunnissa. Kurssin pääpaino on tekniikkoihin, välineisiin ja rutiineihin tutustumisessa käytännön harjoittelun kautta. Samalla pääset tutustumaan saman henkisiin ihmisiin ja tuleviin vaelluskavereihisi. Kurssin jälkeen latu on auki järjestämillemme tunturivaelluksille ja retkikuntiin esimerkiksi Huippuvuorille tai vaikka Grönlantiin!

Suomen talvi tarjoaa hyvän ympäristön vaativilla hiihtovaelluksilla tarvittavien tietojen ja taitojen oppimiseen sekä välineisiin tutustumiseen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kotisivuilta!

Foorumit: