Jääkiipeilyn peruskurssi

Sunnuntai, 10. helmikuu 2019
Helsinki
Pikkukoskentie

Hinta: 159 € / henkilö (sis. ALV 24 %) 

Varaa paikkasi http://www.adventurepartners.fi/jaakiipeily_perus.aspx

Itsenäinen jääkiipeilyharrastus on suositeltavaa aloittaa kiipeilykurssilla. Jääkiipeilyn peruskurssilla opetellaan itsenäisessä yläköysikiipeilyssä jääputouksella tarvittavat tiedot ja taidot. Kurssin keskeisimpiä sisältöjä ovat ulkokiipeilyssä tarvittavat solmut ja varusteet, yläköysiankkuripisteen rakentaminen erilaisissa tilanteissa, ylhäältä varmistaminen sekä köyttä pitkin laskeutuminen.

Jääkiipeilyn peruskurssilla käsitellään myös jääkiipeilytekniikkaa, yleisimpiä vaaratilanteita jääkiipeillessä ja niiden ennaltaehkäisyä. Esitietovaatimukset jääkiipeilyn peruskurssille ovat:

- Osaat pukea valjaat

- Osaat tehdä kahdeksikkosolmun

- Osaat tehdä ristiintarkistuksen ja

- osaat varmistaa ATC-tyyppisellä varmistuslaitteella yläköysikiipeilijää

Adventure Partners jääkiipeilyn peruskurssin suorittaminen toimii näyttökokeena yläköysikiipeilyyn Pirunkallion jääputoukselle.

Kurssin hinta sisältää tunnin teoriaopetuksen, seitsemän tuntia käytännön harjoittelua, kurssimateriaalin ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden ( sisältäen jääkiipeilykengät) vuokran. Lista tarvittavista muista henkilökohtaisista varusteista lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestämme kursseja myös joustavasti kiinnostuksen mukaan - jos kurssia ei ole aikataulutettu tai kurssiajankohta ei sovi niin ilmoittaudu kiinnostuneeksi, otamme yhteyttä kun seuraava kurssi järjestetään.

Foorumilinkki: 
menot
Foorumit: