Jääkiipeilyn peruskurssi

Sunnuntai, 17. tammikuu 2021
Espoo
Nuuksiontie

 

Kurssimme sisältää kahdeksan tuntia tehokasta oppia – paljon käytännön harjoittelua, kurssimateriaalin ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran.

Itsenäinen jääkiipeilyharrastus on suositeltavaa aloittaa kiipeilykurssilla. Jääkiipeilyn peruskurssilla opetellaan itsenäisessä yläköysikiipeilyssä jääputouksella tarvittavat tiedot ja taidot. Kurssin keskeisimpiä sisältöjä ovat ulkokiipeilyssä tarvittavat solmut ja varusteet, yläköysiankkuripisteen rakentaminen erilaisissa tilanteissa sekä köyttä pitkin laskeutuminen.
Jääkiipeilyn peruskurssilla käsitellään myös jääkiipeilytekniikkaa, yleisimpiä vaaratilanteita ja niiden ennaltaehkäisyä.

Esitietovaatimuksena jääkiipeilyn peruskurssille on seinäkiipeilyn alkeiskurssisisältöjen (yläköysikiipeilijän varmistustaito, kahdeksikkosolmu sekä kiipeilyparin yhteistoiminta yläköysikiipeilyssä). Jos koet että kaipaat kertausta näistä yläköysikiipeilyn perustaidoista tai et ole käynyt seinäkiipeilyn peruskurssia, ole rohkesti yhteydessä meihin. Tarvittaessa järjestämme sinulle jääkiipeilyn peruskurssia ennen valmistavan session.

Hinta: 165€ (sis.alv)

Kurssi järjestetään Nuuksion jääpuistossa Adventure Partnersin jääseinällä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://adventurepartners.fi/product/jaakiipeilyn-peruskurssi/

Foorumit: