Artic Challenge Winter 2019

Lauantai, 16. maaliskuu 2019
Levi, Kittilä
Levi Kittilä

Hyytävän arktinen mittelö, Arctic Challenge Winter Edition, iskeytyy jälleen Leville 16.3.2019.

Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta estejuoksutapahtumasta. Jos luulit kesän Arctic Challenge kisassa kohdanneesi ja antaneesi jo kaiken, niin Arctic Challenge Winter Edition muokkaa käsityksesi uudelleen. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme. Arctic Challenge Winter Edition päivittää Levin lomasi tälle vuosituhannelle - se on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa. Otatko arktisen haasteen vastaan?

Arctic Challenge Winter Edition rata kulkee jälleen Levi tunturin uuvuttavissa maisemissa, jossa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas 5-8 km verran. Reitin varrella koet haasteita jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Takaamme, että osallistujat tulevat jälleen rämpimään, taistelemaan ja ennenkaikkea voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa, muita yllätyksiä emme vielä paljasta.

Arctic Challenge perusperiaatteet säilyvät ennallaan ja valavat voimaa kisailijoille. Kisan voimakkaita arvoja ovat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityöskentely sekä luonnon kunnioitus. Kyse on pari-tai joukkuekisasta, sekä ennen kaikkea itsensä ylittämisestä. Emme edellenkään laita osallistujia paremmuusjärjestykseen eli kisassa ei ole ajanottoa.

Arctic Challenge Winter Edition osallistumismaksu on 65 €. 

Hintaportaat mahdollistavat varhaisille varaajille erittäin edulliset hinnat!

30.9.2018 (-30%) 45,50 €
30.11.2018 (-20%) 52,00 €
31.1.2019 (-10%) 58,50 €

1.2 ->11.3.2019 65€

Liput saat ostettua täältä!

Arctic Challenge Winter Edition on huikea tapahtuma, joka tarjoaa osallistujille ja heidän kannattajajoukoilleen sisältöä aamusta iltaan. Kyseessä tulee olemaan kokonaisvaltainen pohjoinen ja lappilainen elämys, jonka vierailijat muistavat vielä pitkään. Valmistaudu siis elämäsi haasteeseen, kerää voimanrippeesi ja uskaltaudu mukaan – se on sen arvoista!

NOT ME BUT WE!

Lisätietoja

Levi Wellness Club Oy

www.arcticchallenge.fi

info@leviwellnessclub.fi

+358 400 232 641

Foorumit: