Tervetuloa Siskojen blogiin!

Namaste!

Voisiko olla parempaa paikkaa kirjoittaa ensimmäinen Siskojen blogikirjoitus kuin Intia? Terveisiä Etelä-Intiasta, Keralasta! Meri pauhaa vieressä kovemmalla desibelimäärällä kuin Helsingin liikenneruuhkat ikinä, mutta jostain kumman syystä tämä melusaaste ei aiheuta pienintäkään pakko-päästä-pois tuntemusta?! Vietän täällä Intiassa kuukauden lomaillen ja Lino Mielen astangajooga workshopissa harjoitellen.

Tervetuloa siis Siskojen blogiin! Olemme aktiivisia naisia ympäri Suomea, keitä yhdistää intohimo luontoon ja liikkumiseen. Vaellamme kesät talvet, melomme, maasto- ja maantiepyöräilemme, polkujuoksemme, skinnaamme, hiihdämme, kiipeilemme, seikkailu-urheilemme.. Jokainen oman intohimonsa mukaan.

Meitä on enemmistö pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä, mutta löytyy Siskoja pienemmiltäkin paikkakunnilta. Suunnittelemme reissujamme fb-sivuillamme ja tottakai ideat sinkoilevat aina, kun tapaamme toisiamme. Siskoissa on niin aloittelevia kuin konkareita luonnossa liikkuvia naisia. Tärkeintä on pitää hauskaa samanhenkisessä seurassa!

 

 

Ajatus Siskoista syntyi 2011, kun uuden parisuhteen alussa ymmärsin, ettei liene enää kovin viisasta lähteä miespuoleisten ystävieni (osa vieläpä exiäni..) kanssa telttaan viikonlopuksi?! Voisiko löytyä samanhenkisiä naisia, ketkä eivät kavahda ajatusta ulkona liikkumisesta oli sade tai pakkanen? Haaveillani on tapana toteutua, joten haaveista tekoihin: laitoin Relaa.comiin kuuman treffi-ilmoituksen!

Tänä päivänä meitä Siskoja on ryhmässä jo 67 ja olemme reissanneet ympäri Suomea, mm.

-Nuuksiossa jalan/suksin/lumikengillä/maastopyörillä/sienestämässä/telttailemassa
-hiihtovaellettu Seitsemisen ja Salamajärven kansallispuistoissa
-vaellettu Pyhä-Häkin kansallispuistossa
-huiputettu Kebnekaise kahdellakin eri porukalla
-telttailtu Espoon edustan saarilla
-mökkeilty ja pikkujouluiltu
-vaellettu issikoilla
-osallistuttu selviytymis- ja kiipeilykursseille
-maastopyöräilty pk-seudun poluilla
-melottu viikonloppuretkiä Isojärvellä ja Karkkilassa
-kisattu multisport-kisoissa ymym.

Talvelle 2014 meillä on tiedossa mm.

-Kemihaara-Kiilopää hiihtovaellus pääsiäisen tienoilla
-Salamajärven hiihtovaellus
-lumikammien rakennustalkoot -viikonloppu.

Siskoilla on ollut puhetta myös Kilimanjaron valloituksesta..

Suurempana haaveenani oli ja on edelleen luoda samanhenkisten naisten verkosto, joka tuo tullessaan elinikäisen yhteenkuuluvuuden tunteen ja vie mennessään yksinäisyyttä. Jos voin auttaa toisia löytämään uusia ystäviä ja intohimoja, noita aidon onnellisuuden tärkeimpiä tekijöitä, on se hienoimpia asioita mitä voin elämässäni tehdä.

Reissuistamme pääset lukemaan jatkossa tästä blogista! Myös Siskojen matkakertomuksia on tiedossa, mm. Tarjan matkakertomus Myanmarista, Emman matkakertomus vaelluksesta Dolomiiteilla ja minun tarinani Marokon vaelluksesta.. Ja täällä Intiassa kun olen, tiedossa on tunnelmia sanoin ja kuvin Lino Mielen astangajooga workshopista ja Keralasta. Myös kisaraportteja on tiedossa mm. Suvilta avantouinnin MM-kisoista ja Jenniltä seikkailu-urheilukisoista.

Jos innostuit meistä ja haluat mukaan Siskoihin, laita minulle mailia osoitteeseen tea(at)luonnollinen.fi. Tervetuloa mukaan vaikka vasta haaveilisit luonnossa liikkumisesta! 

 Ja hei:

"It is always our own self that we find
at the end of the journey.
The sooner we face that self, the better."

-Ella Maillart 

Käyttäjän TeaT kuva

TeaT

Johanna K.
Käyttäjän Johanna K. kuva
Re: Tervetuloa Siskojen blogiin!

Jee! Kuulostaa mahtavalta. :) Hyvä siskot!

t. Soolosisko-Johanna ;)

TeaT
Käyttäjän TeaT kuva
Re: Tervetuloa Siskojen blogiin!

Jee! Hei hyvää reissua sinne Thaikkulaan, olet kyllä aika sissi :) Hauska lukea miten sun matka etenee.

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva
Re: Tervetuloa Siskojen blogiin!

Siskot YLE Areenalla maaliskuun ajan:

http://areena.yle.fi/tv/2155203

Hyvä Siskot!

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------