Uusi Vapaalaskijan after ski -tapahtuma tarjoaa Ape Majavan ja Jan-Erik Blombergin asiantuntijaluennot ja ensi kauden välineuutuudet maksutta

Relaan Vapaalaskuiltamat laajentuu myös iltapäivän puolelle. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä Vapaalaskijan After ski tarjoaa mahdollisuuden tutustua ensi kauden välineistöön ja kuulla asiantuntijaluentoja laskemisesta heti työpäivän jälkeen. Tapahtuman ajatuksena on tarjota vapaalaskutunnelmia myös sellaisille, joilta itse illan päätapahtuma, Vapaalaskuiltamat, jää väliin.

After skin ovet aukeavat perjantaina 31.10. kello 16. Silloin Vanhan ylioppilastalon yläkerran Suksi- ja välinesalit ovat auki. Suksisalissa ovat tänä vuonna esillä mm. Aste Brand Store, Atomic, Black Crows, Diamir, Douchebag, Fimbulvetr, G-Form, Head, Holmenkol, House of Marley, Liquid Image, Marker, The North Face, Peak Performance, Pyhätunturi, Salomon, Sauna, Shred ja Suunto. 

Lisätietoja Suksisalin tarjonnasta saat artikkelista Kohti Vapaalaskuiltamia: tärppejä suksisaliin.

 

Uutuutena kaksi kiinnostavaa asiantuntijaluentoa, aiheina Lyngen ja kypäräkamerat

Vapaalaskijan After ski voi Alpeilla ja pohjoisessa olla hyvinkin nestepitoinen, mutta täällä keskitytään myös asiaan ja tietotaidon parantamiseen. Toki samastahan on kyse myös aurinkoisilla terasseilla, kun päivän laskuja ja urotekoja kerrataan porukassa.


Ape Majava Lyngenissä. Kuva: Arttu Muukkonen

Kello 16.45 alkaa pitkän linjan vapaalaskija Arto Majavan luento Lyngenin niemimaan alueesta aloittelijoille ja kaikille muillekin kiinnostuneille. Majava on käynyt Lyngenissä jo lähes 20 vuoden ajan, ja hän tuntee laaksot ja vuoret hyvin. Majavan luennolla käydään läpi tarinoiden ja kuvien avulla hyviä aloitusmäkiä ja -alueita sellaisille laskijoille, joille Lyngen ei ole vielä tuttua seutua.

 


Jan-Erik Blomberg poikkeuksellisesti kameran etupuolella. Kuva: Matti Möttönen

Kello 17.30 päästetään ääneen Jan-Erik "Blumi" Blomberg, joka on alamäkikuvaamisen maestro. Blumin ohjaama ja tuottama Hiutale - Travellers With Skis -laskuohjelma on myyty yli 80 maahan, joten tässä on oikea henkilö kertomaan miten nykyisin hurjan suosituilla kypäräkameroilla saa kuvattua laadukasta ja kiinnostavaa materiaalia. Mitä pitää ottaa huomioon, jos haluaa rakentaa pienen laskuvideon pelkän laskun tai suorituksen tallentamisen sijaan?

 

After skissä palvelee myös tietysti After Ski -baari Vanhan alakerrassa. Afterin tunnelma hiljenee kello 18.30, jolloin alamme valmistautua Iltamiin.

 

Tervetuloa!

 

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä
prklfrb

Eihän näitä vaan millään saa taltioitua ja laitettua jakoon niille, jotka teeskentelevät vielä työntekoa noin aikaisin?

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Olisiko kiinnostusta katsoa livestreamina työpaikalla, jos kokeilisimme streamausta?

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

Advanced

[quote=Relaa]

Olisiko kiinnostusta katsoa livestreamina työpaikalla, jos kokeilisimme streamausta?

[/quote]

Kyllä!

jorge

Kyllä täälläkin katsottaisiin.

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Kiitos tiedosta, me selvittelemme millaiset mahdollisuudet tähän olisi!

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

jaakko

tulikohan nämä tallennettua? olis kiva kuulla varsinkin Majavan lyngenvinkit..