Relaa myytiin oululaisille

Nyt se vihdoin tapahtui. Vedettiin nimet papereihin, tuore porukka astui remmiin ja vanha jengi lähti limusiinilla Balille. Relaassa alkoi uusi aika.
"Oulu-Helsinki-akselilla toimiva Outstoken ryhmä esitti niin hyvät suunnitelmat, että meidän piti melkein pyytää heitä ottamaan Relaa haltuunsa”, ex-päätoimittaja Arttu Muukkonen kommentoi pienessä shampanjahöyryssä.
“Haikeeks tää vetää miutkin kyllä”, Muukkonen jatkaa. Kunnes röhähtää nauramaan rahamiehen hirnuntaa.

“Meidän mielestä tämä oli yllättävän halpa”, toteaa ulkourheilijoiden tarpeita palvelevan Rewindr-mobiilisovelluksen takana olevan Outstoke Holding Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Mäenpää.
“Siis suhteessa palvelun potentiaaliin.”

Kauppasummaa ei julkisteta, jotta kateelliset spekulaatiot voivat jatkua seuraavien verotietojen julkistamispäivään asti. 

Relaa uudistettiin viimeksi muistaaksemme vuonna 2011. Kuluvan vuoden tammikuussa Relaan myynti-ilmoitus keräsi huomiota. Myydään: Relaa.com-verkkosaitti keräsi yli 200 fb-jakoa ja sen näki yli 16 000 henkeä. Potentiaalisia ostajaehdokkaita ilmaantui useita.

 

Relaa parantuu kaikin puolin

Uudet omistajat aikovat tuoda Relaan nykyaikaan - joka tavalla.
"Onhan tämä ihan kauhean näköinen saitti nykyisellään, mutta onneksi meillä on ymmärrystä nykyaikaisesta internet-suunnittelusta. Aloitetaan ihan responsiivisuudesta, että Relaata voisi käyttää myös muualla kuin toimistopöydän ääressä. Jatkossa myös oikeat ulkoilijat voivat nauttia palvelusta”, uusi päätoimittaja Samuli Pehkonen kommentoi.

Uudet omistajat tulevat maastopyöräilyn, kite-touhujen ja vapaalaskun suunnalta. Myös urbaanit lajit ovat tuttuja.

Relaan alkuperäisiin perustajiin kuuluva Sami Kuusela fiilistelee kauppaa.
"Todella jees, nyt voin keskittyä syömään EK:n pöydissä ja ajelemaan eri viikonpäiville omistetuilla Tesloillani", Kuusela sanoo.

“Kyllä Muukkosenkin kannatti lopettaa nämä hommat. Nykyäänhän mies lähinnä bodaa”, Kuusela myös huomauttaa.

 

 

Relaa jää siis hyviin käsiin. Väistyvä jengi kiittää kaikkia käyttäjiä ja muistuttaa, että elämä on yhä ulkona.

Relaa on Suomen suurin outdoor-sivusto, jolla vierailee 35 000 kävijää viikossa ja yli 65 000 kävijää kuukaudessa.

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä
jaakko

vilpittömät kiitokset väistyvälle tiimille, ja tervetuloa uusi!

-jaakko

Arttu Muukkonen

Kiitos, mukava kuulla, että vaikka ulkoasu jäikin viime aikoina päivittämättä, että sivustolta löytyi kiinnostavaa kamaa!

Uusi tiimi on kyllä loistava, ja eiköhän meidän väistävienkin artikkeleita ja kuvia vielä Relaassa nähdä tästä eteenpäinkin! 

teesaa

Hienoa - kehitys on aina hyvästä ja uusi tiimi tuo uusia tuulia ja energiaa muutokseen. Mielenkiinnolla odottelemme mitä
tuleman pitää.

Wannabe mies monessa lajissa!