Relaa kerää jälleen kesäkuvia galleriaan, näytä otoksesi!

Relaa kerää jälleen käyttäjiensä kuvia kuvagalleriaa varten. Nyt mielessämme ovat kesäiset kuvat. Ne voivat olla mitä vain hyviä kuvia, joissa tuntuu liikkumisen ilo tai vaikkapa kaunis maisema retkeltä. Mikä tahansa kuva, jonka haluaisit näyttää muillekin, kelpaa. Aiemmin olemme saaneet upean laajan kirjon kuvia eri lajeista, toivotaan että nyt pääsemme samanlaiseen laajuuteen!

Kuvia voi lähettää niin monta kuin hyvältä tuntuu. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat. Kuvien oikeuksia emme vaadi, ainoastaan kertajulkaisuoikeuden.

Kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan Relaan tuotepalkinto.

 

Ohjeet kuvien lähettämiseen

Voit lähettää kuvat originaalikoossaan tai valmiiksi pienennettynä siten, että pitkä sivu on 1500 pikseliä. Kirjoita kuvan liitteeksi muutamalla sanalla tai lauseella kuvan taustasta. Missä kuvattu, millaisella retkellä, millainen tunnelma oli tilanteessa?

Kuvat voi lähettää osoitteeseen kuvat at ulko.fi. Itse kuvansa säätäville tiedoksi, että kuvat voi valmiiksi kääntää srgb-väriavaruuteen.

Lähetäthän kuvat torstaihin 5.9. kello 19 mennessä.

 

Kiitos!

Viime kesän kuvagalleria:
31.8.2012: Relaalaisten reipas ulkoilukesä

Viime talven kuvagalleria:
8.3.2013: Kuvagalleria: Relaalaisten vauhdikas talvikausi

 

 

Arttu Muukkonen

Arttu Muukkonen

Hei,

Jatkamme kuvien lähetysmahdollisuutta vielä viikolla. Kiitos jo nyt runsaasta osanotosta, hienoja kuvia on tulossa paljon!

Teppo Puska

Nämä kuvagalleriat ovat aina olleen hienoja päivänpiristyksiä joiden kanssa haaveilla retkiä silloinkun niitä ei ole pystynyt tekemään. Näitä pitkästä aikaa selaillessani, odotan innolla myös 2014 kesän kuvia!! Voisinkin kenties osallistua gallerian saantiin itsekkin tälläkertaa. Keväisin terveisin, Teppo.