GoExpo avaa jälleen kevätkauden

Talvilomalaisille on toistaiseksi riittänyt poutaisia ulkoilupäiviä, mutta mikäli onni kääntyy tulevana viikonloppuna, kevät on mahdollista käynnistää myös säävarmoissa olosuhteissa Messukeskuksessa GoExpon merkeissä. Suomen suurin liikunta- ja urheiluareena on myös tänä vuonna pullollaan treenivinkkejä, välineitä ja eri lajien testausta. Relaan yhteisöä perinteisesti kiinnostaneista lajeista mielenkiintoista sisältöä on tarjolla ainakin pyöräilyn ja retkeilyn ystäville. 

Fillarin testirata on tänä vuonna pyhitetty sähköpyörille ja radalla on koeajossa kymmeniä eri merkkisiä ja mallisia sähköpyöriä. Vauhdin huumaa voi hakea myös hiekkakumpuiselta pyöräkrossiradalta, jossa pöllytetään hiekkaa hyppyreissä. Näytöskisojen lisäksi radalla on varattu aikaa myös kokeiluille. Rata sopii aloittelijoillekin, sillä hyppyrit ovat pyöreäprofiilisia ja mahdollistavat radan ajamisen hyppimättä. Halukkaat voivat myös osallistua leikkimieliseen kisaan, jossa rata ajetaan läpi potkupyörillä. Arktista elämää ja elämyksiä -blogiakin kirjoittavan Alma Arktikan väen osastolla taas pääsee kuulemaan muun muassa Kaldoaivin erämaan maastopyöräilymahdollisuuksista.

 
 
 
Retkeilijälle puolestaan tulevat GoExpossa tutuiksi Vuoden retkikohde, telttojen ominaisuudet, mobiilikartat ja vesiretkeilyn niksit. Messuilla pääsee tutustumaan mm. Fjällrävenin uudistettuun telttamallistoon sekä opettelemaan retkeilykenkien oikeaoppista huoltoa. Modernin retkeilijän kannattaa myös piipahtaa Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen osastolle, josta saa käytännön niksit Uudenmaan alueelta tehdyt retkeilyyn ja melontaan tarkoitetun  mobiilikarttasovelluksen käyttöön.
 
 
 
Vuoden Retkikohde 2016 paljastetaan heti GoExpon avajaispäivänä, ja voittajakohteeseen pääsee tutustumaan koko messujen ajan. Tämän vuoden kilpailun teema on retkeilyvesistöt, joten voittajakohde tarjoilee mahtavat puitteet melontaretkille. Jos aiempi kokemus puuttuu, kannattaa suunnata messujen Flada-altaalle ja selvittää, millaisilla varusteilla ja taidoilla vesiretkeilyn alkuun pääsee. Altaalla voi myös kokeilla sup-lautaa ja kanoottia sekä ottaa opiksi poliisin vinkit vesille lähtijöille. Kylmissä vesissä liikkuvia puolestaan neuvotaan pelastuspuvun ja kelluntapuvun eroista ja käytöstä.
 
Muista vapaa-ajan aktiviteeteistä messuilla on edustettuna muun muassa kalastus, juoksu, fitness, sekä golf ja monet muut pallopelit. Samalla lipulla kävijät voivat tutustua myös Kuva&Kamera-messuihin ja Helsinki Horse Fair –tapahtumaan. 
 
Uutisen kuvat: Messukeskus
 
 
GoExpo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.3.2016.  Tapahtuma on avoinna yleisölle pe 12-19, la 10-18 ja su 10-17. 
 
Liput verkkokaupasta ennen tapahtumaa:
 
Aikuiset 15 €/hlö
 
Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 9 €/hlö
 
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 36 € 
 
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 9 €/hlö
 
 
Liput ovelta:
 
Aikuiset 18 €/hlö
 
Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 11 €/hlö
 
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 39 €
 
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 11 €/hlö
 
 
Lisätietoa: 
 
 

 

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä