Rinkka

Ostetaan pitkähkölle miehelle (190cm) sopiva rinkka. Tilavuutta väh. 75l, mutta enämpikin voi olla. Kauppoja voidaan hieroa kasvotusten lähinnä Oulussa, välillä tosin myös Rovaniemi-Sodankylä akselilla. Muutoin maksan toki postikulut.

Tuotetyyppi: 
Koko: 
75+
Paikkakunta: 
Oulu

Ostajan yhteystiedot

Ostajan yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
joneksi
Re: Rinkka

Moi,

Nyt kun satuit kysymään niin mulla olisi rinkka myynnissä.
Malli on Deuter AirContact pro 70+15

Speksit samat kuin tuossa..
https://scandinavianoutdoor.fi/deuter/varusteet/reput-rinkat-ja-laukut/r...
..paitsi että mun rinkka on vähän vanhempi. Selkein ero tuohon on tuo etupaneelin pikkutasku, jonka vetoketju menee mun rinkassa pystysuuntaan, kun tuossa uudemmassa se menee vaakasuuntaan. Myön kankaissa on vissiin pieniä eroja. Selkää vasten oleva osa on samanlainen.

Olen itse n. 184 cm, ja tuossa on säätöväraa ylöspäin reilusti. Uskallan sanoa että menee 190 cm pituiselle heittämällä, itselläni selän pituus on säädetty n. puoliväliin.

Rinkka on kaikin puolin käyttökuntoinen, mikään ei ole rikki tms. Jotain pintanuhjua voi käytön jäliltä kankaissa olla. Se hihna jolla yläläpän saa repuksi on tallessa. Sadesuoja on tallessa.

Rinkka sijaitsee Helsinginssä. Postimaksujen suuruutta en nyt äkkiseltään osaa arvioida (enkä jaksa googlettaa), aika iso paketti tuosta joka tapauksessa tulee.

Jos kaupanteko kiinnostaa ja/tai sulla on lisäkysymyksiä niin ole yhteydessä
Jonni.lappi@gmail.com
Tätän Relaan inboksia silmäilen ainoastaan satunnaisesti.

HP. 140 €

Terveisin,
Jonni Lappi

Kuvat: