Uudet, käyttämättömät, laput vielä kiinni. Naisten monikäyttöiset Goretex Pro light kuorihousut pitkällä 3/4 vettä pitävällä sivuvetoketjulla, 3 taskulla, vahvistetuilla lahkeilla.
Vyötärö on tarranauhalla tiukennettavissa ja sen yläosa on vetoketju joka sopisi ilmeisesti joihinkin Norrona-takkeihin, tai tähän voisi ostaa bib-yläosan.
Lahkeissa on edessä koukku jolla ne saa pysymään kengissä kiinni säärystimenomaisesti ja sisäiset säärystimet napeilla. Alalahkeet saa myös kiristettyä nauhalla.
Koko on ehkä hieman tavanomaista largea pienempi eli enemmän M/L kuin L/XL, mutta sopivat aika pitkäkoipiselle myös.

Nämä kuorihousut on suunniteltu keveiksi silti moneen taipuviksi vedenpitäviksi monikäyttöhousuiksi, eli esim. vuorikiipeilyyn, vaativiin vaelluksiin (esim. lumessa), randoiluun.

"Norrøna Trollveggen Gore-Tex light Pro -housut on kehitetty täydellisen tasapainoisiksi painon ja kestävyyden suhteen.
Vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex® Pro -kangas takaa monipuolisen suorituskyvyn. Leikkaus antaa hyvän liikkuvuuden ja jättää lahkeisiin tilaa monoille. Nämä ovat täydellisen kevyet housut, jotka eivät tingi toimivuudesta ja suojauksesta. Muita ominaisuuksia ovat mm. ¾ sivuvetoketjut ilmanvaihtoon, vahvikkeet säären sisäsyrjällä ja Custom-fit systemTM -vyötärönsäätö."

Paino noin 560g (netistä löydetty paino).
Sovitus Turussa, välillä muuallakin mahdollista, tiedustele! =)

Koko: 
large (pienehkö, menisi varmaan myös mediumina)
Hinta: 
300,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
naisten
Paikkakunta: 
Turku
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.