MYYDÄÄN ANON M4 CYLINDRICAL WHITE VAIHTOLINSSILLÄ JA KASVOMASKILLA!
Kunto hyvä / erittäin hyvä, kasvomaskia ei ole käytetty kertaakaan!
Miesten Anon M4 Cylindrical -laskulaseissa on käytetty Magna-Tech™ Quick Lens Change Technology -teknologiaa: 16 harvinaista maamagneettia tekee linssien vaihdosta helpompaa kuin koskaan. Sylinterimäinen linssiteknologia matkii silmän kaarevuutta tarjoten ylivoimaisen optiikan, ja Outlast® Fog Management -kasvofleece eliminoi kosteuden ennen kuin se ehtii huurruttaa linssin. Magnetic Facemask Integration (MFI) kiinnittää MFI-yhteensopivan kasvomaskin laskulaseihin kädenkäänteessä. Sisältää MFI-kasvomaskin, ylimääräisen sonar blue -linssin, kompressiomuovatun kotelon ja mikrokuituisen suojapussin säilömiseen ja linssin pyyhkimiseen.

Sonar Smoke -linssi
Zeissin uusi Sonar-linssiteknologia parantaa kontrastia ja tarjoaa parhaan mahdollisen tarkkuuden maaston muotojen erottamiseen. Sonar Smoke -linssi toimii parhaiten voimakkaissa valo-olosuhteissa oli sitten kyseessä kevät firnisessarit tai vaativampi jäätikköretki.

Suodatinkategoria: 1.
Näkyvän valon läpäisy: 8 %
Sonar Blue -linssi
Zeissin uusi Sonar-linssiteknologia parantaa kontrastia ja tarjoaa parhaan mahdollisen tarkkuuden maaston muotojen erottamiseen.
Suodatinkategoria: 4.
Näkyvän valon läpäisy: 46 %

Hinta: 
100,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
Kunto hyvä/erittäin hyvä
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 
Kyllä

Myyty