Otsikon mukainen 9,5/10 kuntoinen laatutakki kiertoon, koska ei aivan itselle istu. Koko vastaa kokoa M. OVH 469€ Hintaa pudotettu

Fjällräven Jacket No. 67 - Jacket No. 67 on kestävä vaellustakki, joka sopii yhtä hyvin luontoseikkailuihin kuin matkoille.

Korkeassa kauluksessa on piilotettu, kokoon kääritty huppu, jonka voi avata lisäsäänsuojaksi. Kahdessa rintataskussa ja helman kahdessa suuressa paljetaskussa on reilusti tilaa kartalle, GPS-laitteelle ja pienille työkaluille. Lisäksi takissa on kaksi sisätaskua, joista toisessa on vetoketju. Takin etumuksen vetoketju on kaksisuuntainen ja se on painonapillisen suojalistan alla. Lisäkangaskaitale kainalossa ja selän paljelaskos parantavat liikkumisvapautta ja vyötärön väljyyttä säädetään selässä olevilla painonapeilla. Nappilista hihansuissa. Takin materiaaleina ovat tuulta ja vettä hylkivä G-1000 Eco, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta, ja erityisen vahva G-1000 HeavyDuty -kangas harteilla, hihoissa, taskuissa ja nappilistoissa. Aivan kuten kaikissa Numbers-vaatteissa, materiaali ja yksityiskohdat on valittu niin, että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset esimerkiksi suurin osa nahkaisista yksityiskohdista on tehty talteenotetusta ylijäämästä ja jotta kuluneita osia on helppo vaihtaa vuosien käytön jälkeen.

https://www.partioaitta.fi/fjallraven-miehet-jacket-no-67-tarmac-f83243/

Myös vaihto esim. parkatakkiin, makuupussiin, rinkkaan tms. voi ehdottaa

Koko: 
S
Hinta: 
100,00 €
Paikkakunta: 
Hamula
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
Oakley
Re: Ulkotakki Fjällräven jacket NO.67

ja tässä vielä uupuva kuva

Kuvat: