Hahlöfs rand 28 + 10L Kiipeily, päivä, hiito/lautailureppu.
Tämä reppu on noin kymmenen vuotta vanha ja ollut erittäin paljon käytössä niin amazonilla, Uudessa-seelannissa sekä huippuvuorilla ja se on toiminut joka tilanteessa.
Haglöfs Rand 28 on toiminnallinen ja tyylikäs reppu talviselle vuorten huiputukselle, repussa on tilaa suksille tai laskettelulaudalle. Rand sarja on edelleen myynissä Haglöfsillä, joten sekin kertoo repun toimivuudesta. Materiaali on Corduran taattua laatua.
+ 10L tarkoittaa repun etuosan taskua joka on 10L. Taskussa on vetoketju ja sinne on kätevä sulloa vaikkapa takin. Kokemuksesta sanoisin tämän repun olevan jopa 45L ihan äärimmillen pakattuna, sillä repun yläosaa voi liikuttaa todella ylös, tai jopa irroittaa. Yläosassa on ylätasku, sekä tasku sisäpuolella, sekä kovera kovike pitämään yläosan pois pään tieltä.
Tämä reppu on ollut käytössä paljon ja siinä näkyy luonnollisesti käytön jälkiä. Ylälukko on osittain rikki, mutta sitä voi edelleen käyttää, mitään muuta repussa ei sitten rikki olekkaan.
Kaupan päälle tulee Deuterin sadesuoja, jota on paikkailtu sisäpuolelta ja siinä on muutama pieni jesarilla helposti paikattava viilto.

postitus 6 e

Koko: 
28 + 10L
Hinta: 
30,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
sadesuoja
Paikkakunta: 
Enontekiö
Postitus: 
Kyllä

Myyty