Tämän vuoden toukokuussa itselle ostettu alamäki pyörä. Suoraan huollosta itse ajoin 8kertaa ennen loukkaatumista moottorisella pyörällä. Tämä nyt turhana itselle Fatbike ajoa koko talvi tai 27.5+ maastopyörää jossa ei takajousitusta.

Tässä pyörässä myyjän mukaan joka ei tällä ehtinyt koon takia ajamaan kuin muutaman kerran on kaikki kunnossa käyty pyörähuollossa tarkistamassa osto tilanteessa. Olen pyörä 3omistaja , edellinen omistaja vaihtanut keulaksi Rockshox Boxxer RC2 203mm tuplakruunu
Takaiskunvaimentajana : Elka Stage Five
Jarrut: Shimanon hydrauliset ,2sormen jarrukahvoilla
vaihteet : Sram X0 ja Shimano Zee Plus takavaihtaja+Shimano ultegra 10vaihteinen pakka. Hiilikuituiset Sram X0 kammet ihan pieniä käytön jälkiä mutta ostaessa oli uudenveroiset eikä tällä kaaduttu (ensimmäiset kokeilut Downhill pyöräilyä itsellä)
Vanteet ja navat tässä erikoisuus : Stans Notubes ZTR FLOW kehät ja IndustryNine Torch navat (navat lähes uudenveroiset (netistä katselin saksan hintoja pelkkätakapnapa ja industry9 pinnat tilaamalla olisivat maksaneet 621e toimitettuna suomeen.,kehissä pieniheittoa joka näkyy hinnassa)

Keula ja takaiskunvaimentaja käyty läpi heinäkuussa ja uusittu itselle jäykempi jousi 500lbs .

Runko melko virheetön , pieniä maali irtojälkiä ketjuista mutta ei lommoja kolhuja tms, kuljetettu ajopaikasta toiseen paketti autossa ei pyörätelineessä. Uusittu kumit myös heinäkuussa joten pintaa paljon.

Pyörä kaikinpuolin uskomattoman upea ja jämäkkä ajaa. Tähän edellisen myyjän mukaan sopii myös 27.5 vanteet jos haluaa sellaisen. Itselle 170cm ,ison tuntoinen näillä 26tuumaisillakin vanteilla.

Lisätietoja ja kuvia saa pyytämällä. Hinta nyt katottu muilta näiden sivuilta ja alakanttiin se , itse maksoin 1350e ilman jarruja ja tankoa ja ketjuja. Jarruista maksoin 90e ja jarrulevyistä 60e + tanko ja huollot noin 150e . Joten alennan ajojen mukaan nuo lisäkustannukset koska olen ajanut tällä todella varoen verrattuna muihin ylläs ja levillä ajaneita katsoessa. Esim ei yhtään oikeata Hyppyä minun aikana tehty pyörällä.

Kuva pyörästä nyt edellisen myyjän lähettämä ,eli nyt eriosia hivenen mutta pääasiallisesti samat. Jarrut ja tanko ,satula yms erejä. Polkimet Nukeproof Neutron evo tai Lukkopedaalit saa mukaan.

Koko: 
M/L
Hinta: 
1 300,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
2014runkoon,2016rakennettu,osat2015-2018
Paikkakunta: 
Tornio/Rovaniemi
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.