Myydään 2004 vuoden Kona Blast -maastopyörä lisävarusteilla. Rungon koko 18. Sopii noin 160-180 cm kuskille. Perushuollolla hyvä ja luotettava pyörä harrastamiseen tai vaikka työ- tai koulumatkoihin.

Pyörästä tarkemmin:
Marzocchi MZ Comp keula, Deore LX vaihteet, eteen vaihdettu Avid Juicy 5 hydraulinen levyjarru ja polkimiksi vaihdettu järeämmät Wellgot. Takarenkaan kiekkoon on vaihdettavissa myös V-jarrun tilalle levyjarru. Pyörään on vaihdettu myös pyöräliikkeessä uusi keskiö noin 10 vuotta sitten. Kauppaan sisältyvät pyörän lisäksi juomapulloteline, irrotettavat lokasuojat (kts. kuvat) ja voin antaa myös vanhan, mutta toimivan U-lukon, jonka saa pyörän runkoon kiinni.

Pyörä on lojunut viimeiset vuodet käyttämättömänä varastossa, joka tuonut kevyttä pintaruostetta takapakan isoimpaan rattaaseen (kts. kuvat). Ketju ollut hyvässä öljyssä ja kaikki vaihteet toimivat. Pyörälle suositeltavaa tehdä kuitenkin perushuolto, koska ollut pitkään käyttämättä.

Toimitus mahdollista pk-seudulla tai nouto Vantaan Nikinmäestä. Parhaiten tavoittaa tekstiviestillä.

Pyörä on myynnissä myös muualla. Lisää kuvia: https://www.tori.fi/uusimaa/Kona_Blast_maastopyora_18____lisavarusteet_5...

Koko: 
18"
Hinta: 
270,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
Avid Juicy 5 levyjarru keulassa
Paikkakunta: 
Vantaa
Postitus: 

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.