Lumivyöryreppu (ilmatyynyllinen) sopii hyvin hissilähtöiseen vapaa-laskuun ja takarinteen randoiluun. Kaikentyyppiseen laskuun. Erinomainen allround-reppu, jossa on mukavasti tilaa ja joka on tarpeeksi pieni ja kompakti otettavaksi hissiin. Float 32 -lumivyöryrepussa on erillinen tasku sondia ja lapiota varten. Mukana saat myös ilmapatruunan täyttämistä varten adapterin (täyttö esim. omasta sukelluspullosta).

Hyvät ratkaisut kuten jäähakkuja varten kiinnikkeet, vetoketjutaskut lantiovyössä ja kypärää varten kiinnitys. Reppu on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Lantiovyön soljet ovat kestävää metallia.

Kahvan vetäminen (ja ilmatyynyn laukaiseminen) onnistuu vasemmalta ja oikealta puolen. Kahvan saa siirrettyä kummalle puolelle haluaa. Kaasupullolla toimiva ilmatyyny täyttyy ilmalla kahvasta vedettäessä. Olkahihnaan kiinnitetystä kahvasta vetämällä, 150 litran ilmatyyny täyttyy muutamassa sekunnissa ilmalla. Ilmatyyny antaa lumivyöryyn joutuneelle henkilölle nostetta ja ehkäisee henkilöä joutumasta syvälle lumen alle. Ilmatyyny helpottaa myös etsintäpartion työtä ja auttaa löytämään henkilön nopeammin. Float-järjestelmän ilmapatruunan saa täytettyä käytön jälkeen.

Ominaisuudet:
- Lumivyöryvarustusta varten tasku
- Kypärän kiinnitystä varten verkko
- Suksia varten diagonaalikiinnitys
- Laskettelulaseja varten fleece-vuorattu tasku
- Jäähakkuuta varten kiinnikkeet
- Lantiovyössä kiinnityslenkit
- Haararemmi

Tuotetiedot:
- Paino: 3218 g (täydellä ilmapatruunalla)
- Tilavuus: 32 L

Koko: 
32l
Hinta: 
350,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
+Pullon täyttöadapteri
Paikkakunta: 
Ilmajoki
Postitus: 
Kyllä

Myyty