Movement Alp Tracks 177 cm / 84 mm suksi + ATK Race SLR Release side + säätölevy + karkuremmi

Myyn paketin tai pelkän suksen ilman sidettä tarjousten perusteella. Pidätän toki oikeuden hyväksyä taikka hylätä tarjouksen.

Suksi 120/84/109 R20 1.06kg

Parhaat ylämäkikelpoiset sukset, joilla olen laskenut.

Suksea on käytetty nyt keväällä 2018 vain 4 päivää. Menee myyntiin, koska minun pisimmälle monolle säätölevy on muutaman millin liian edessä.

Erittäin hyvässä kunnossa ja minusta aivan uudenveroiset ja luonnollisesti huollon jäljiltä eli kantit terävät ja pohjat vahattu.

Suksen paino on vain 1.06kg valmistajan ilmoituksen mukaan, joten sukset ovat riittävän kevyet todella pitkiin toureihin ja keveyden johdosta kelluvat syvemmässä lumessa kuten merkittävästi leveämmät.

Tämä suksi on käsin tehty limited edition ja Movement on Sveitsiläinen merkki.

ABS-sivuseinät antavat uskomattoman gripin kovalla lumella ja vaimentavat tärinät. Suksella voi jopa laskea rinteellä ihan hyvin.

Siteet on kiinnitetty Skiservicessä metalliholkeilla, joten ne voi halutessaan ruuvata irti vaikka kuljetuksen ajaksi. Samoihin reikiin sopivat meikein kaikki ATK Race kevyemmät siteet, jos tämä side ei miellytä (ja vaihto onnistuu minuuteissa).

ATK SLR Release side. Luultavasti kevein laukeamisarvoltaan säädettävä side. Sivu suunnan laukeamisarvot säädetään ruuvilla ja eteenpäin laukeaminen kampaa vaihtamalla. Näissä on kiinni z-arvon kampa 8. Sivu suunnan säätö on z-arvoon 10 asti. Minulla on uusi z-arvon 6 kampa myös.

Paikkakunta: 
Helsinki / Turku / (Tampere)
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.