Hei sinä alle 170-senttinen tai lyhytselkäinen vapaalaskija, erityisesti naispuolinen. Oletko kyllästynyt kantamaan selässäsi hujopeille suunniteltuja reppuja, jotka ovat painavia ja heiluvat ja hölskyvät eivätkä pysy laskiessa paikallaan? Tämä on sinut hetkesi: tarjolla on täysin käyttämätön (laput kiinni) Ortovoxin paukkureppu.

Reppu on anatomisesti suunniteltu erityisesti naisille. Ortovoxin järjestelmällä pystyt vapaasti treenaamaan kahvasta vetämistä, jotta tositilanteessa se varmemmin onnistuu. Vapaalaskijalle repussa on airbagin lisäksi toinenkin loistava turvallisuusominaisuus eli selkäpanssari. Kotiraadin mielestä väri on turkoosi tai petroolinsininen, mutta valmistaja antaa värikoodin aqua. Painoa ilman pulloa on 2410 grammaa.

Repussa on kaikenlaisia hienouksia. Suksien lisäksi saat hyvin kiinni niin laudan kuin lumikengätkin ja tietty hakunkin. Juomarakkovalmius löytyy ja kypärän saa nätisti kiinni vasitulla verkolla. Lisätietoja https://www.ortovox.com/…/aval…/free-rider-20-s-avabag-aqua/

Reppu odottelee lumia Tampereella, mutta kulkeutuu tarvittaessa Go Expoon perjantaina ja/tai lauantaina. Joulunpyhistä lähtien se mahdollisesti majailee Ylläksellä. Repun kauppahinta on 699 eli nyt se lähtee 15 pinnan alennuksella. Pullo ei kuulu kauppaan, mutta niitä saa ainakin Camusta.

Koko: 
20 l short
Hinta: 
619,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
naisten
Paikkakunta: 
Tampere
Postitus: 
Kyllä

Myyty