Joutavana täysin käyttämätön Eddie Bauer First Ascent Microtherm kevytuntuvatakki, kunto siis uusi. Takki on suunniteltu vuorikiipeilijöiden ja takamaastohöröjen ym. hiihtäjien tarpeisiin, eli kovaan käyttöön - ja vastaavan kanssa on käväisty Mount Everestillä ja hengailtu Antarktiksella. Koko on L Tall, eli pituutta on hieman tavallista enemmän (noin 5 cm) sekä hihoissa että helmassa. Jos sinulla on pitkät kädet ja ranteesi jäävät yleensä paljaiksi, niin tätä kannattaa harkita - pituutta on reilummin kuin esim. Haglöfsin tuotteissa, jotka ovat tunnetusti pitkille ihmisille sopivia! Leikkaus tässä versiossa on muuten suhteellisen normaali, eli alle mahtuu vaivatta alusvaatus ja välikerros. Omat mittani ovat 190/80, ja takki on minulle hieman väljä villapaidankin kanssa. Vanhempi (slimmimpi leikkaus) versio on tyköistuvampi, joten tämä on jäänyt tarpeettomaksi. Takissa on huppu, ja sen väri on merellisen sininen, eli ihan herkku. Täytteenä on eurooppalaista hanhenuntuvaa (700 fp), ja huppari on keveydestään huolimatta hyvin lämmin. Luonnollisesti koko komeus pakkautuu omaan povariinsa. Tarkempaa tietoa takin 1. sukupolven versiosta löytyy mm. täältä: http://blistergearreview.com/gear-reviews/first-ascent-microtherm-down-h...

Myymäni takki on periaatteessa samanlainen, mutta uudempaa sukupolvea. Kangas tässä versiossa on vaihdettu kokonaan ekologisesti tuotetuksi polyesteriksi. - Ja kuten mainitsin, malli ei ole aivan yhtä tyköistuva, vaan melko lähellä normaalia mitoitusta, ja untuvan fp on "vain" 700.

Hinnasta en hirveän mielelläni tinkisi. Näitä et löydä Suomesta, eli ei tule vastaan joka kadunkulmassa - ja toisaalta lähtöhinta näissä on pyytämääni kohtuullisen reippaasti korkeampi.

Koko: 
Large Tall
Hinta: 
130,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
DWR, Windproof, Tall
Paikkakunta: 
Kuopio
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.