Myydään kolmen vuodenajan makuupussi naisten mitoituksella. Malli Therm-A-Rest Mira HD regular.

EN-standardin mukaiset lämpötilarajat: -3 / -9 /-28
Paino: 820 g
Täyte: 750+ fillpower Hydrophobic Down -untuvaa (+ Therm-A-Restin lämpöä heijastava ThermaCapture -vuori)

Valmistajan ilmoituksen mukaan sopii max. 168-senttiselle nukkujalle, mutta myyn pussin siitä syystä, että se on minulle pituudeltaan vähän nafti, vaikka olen vain 165-senttinen. Minua lyhyemmälle ihan ideaali pussi erinomaisen lämpö/painosuhteensa ansiosta.

Huom! Paino on näin pieni, koska alapuolella ei ole juurikaan täytettä! Pussia on tarkoitus käyttää NeoAirin, Down/Synmatin tms. paksuhkon, normaalileveän makuualustan kanssa. Pussin alapuolella on leveät, joustavat kiinnikkeet joilla se pysyy alustan päällä hyvin. Mielestäni tuo tcomf -3 on paikkansapitävä, pienillä pakkasilla olen nukkunut pussissa makoisasti, kun olen käyttänyt silkkistä sisälakanaa ja alusta on ollut Expedin Synmat Lite UL 5M, jonka r-arvo on vain 2.5.

Ostettu 2015, käytetty kolmella vaelluksella ja muutamalla lyhyemmällä retkellä. Nukuttu sisälakanan kanssa. Pesetetty pesulassa, sen jälkeen nukuttu n. 10 yötä. Siisti, ehjä ja tuuletettu. Mukaan tulee pakkauspussi (jota en kylläkään ole itse käyttänyt vaan vedenpitävää pussia, jolla pakkauskoon saan puristettua vielä vähän pienemmäksi) ja verkkosäilytyspussi.

Kaupat mieluiten kasvotusten Tampereella, jotta pääset itse testaamaan pussin mallin ja mitoituksen, mutta voin myös postittaa ostajan piikkiin periaatteella rahat tilille, paketti postiin.

Hp. 180 € (+ postikulut).

Koko: 
regular
Hinta: 
180,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
naisten
Paikkakunta: 
Tampere
Postitus: 
Kyllä

Myyty

Janna01
Re: Makuupussi Therm-A-Rest Mira HD (naisten)

lähetin viesti