Joutavana aivan kohtuullisen siististi käytetty Eddie Bauer First Ascent Microtherm miesten kevytuntuvatakki. Toisessa hihansuussa on pieni reikä (ei juurikaan vuoda untuvaa) joka tuli pari vuotta sitten railakkaamman puoleisen uuden vuoden vieton yhteydessä kipinäsuihkusta. Lisäksi hupussa on muistaakseni pari pikku tahraa, jotka lähtenevät pesussa pois. Takki on suunniteltu vuorikiipeilijöiden ja takamaastohöröjen ym. hiihtäjien tarpeisiin, eli kovaan käyttöön - ja tällaisen kanssa on käväisty Mount Everestillä ja hengailtu Antarktiksella. Koko on XL Tall, eli pituutta on hieman tavallista enemmän (noin 5 cm) sekä hihoissa että helmassa. Jos sinulla on pitkät kädet ja ranteesi jäävät yleensä paljaiksi, niin tätä kannattaa harkita! Leikkaus on ns. athletic fit, eli periaatteessa aika slimmi. Omat mittani olivat aikaisemmin 190/88, ja takki oli jo tuolloin minulle hieman reilu (ilman välikerrosta). L kokoinen versio sopii itselleni nykyään 80 kg:n painoisena paremmin, joten tämä on jäänyt tarpeettomaksi. Takissa on huppu, ja sen väri on harmaa limen värisillä vetskareilla, eli söpösti herkku. Täytteenä on eurooppalaista hanhenuntuvaa (800fp), ja huppari on keveydestään huolimatta hyvin lämmin. Luonnollisesti koko komeus pakkautuu omaan povariinsa. Tarkempaa tietoa takista löytyy mm. täältä: http://blistergearreview.com/gear-reviews/first-ascent-microtherm-down-h...

Koko: 
XL Tall
Hinta: 
80,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
800 fp, DWR, Tall
Paikkakunta: 
Kuopio
Postitus: 
Kyllä

Myyty

ulleroinenU
Re: Kevytuntuvatakki Eddie Bauer First Ascent Microtherm (800...

Moi! Takki kiinnostaa! Olisiko mahdollista neuvotella sovituksesta, asun Joensuussa ja työkaverini kulkee päivittäin tätä Kuopio- Joensuu väliä..
(Toisaalta voin myydä tietysti takin eteenpäin jos se on liian iso..) Lähinnä hihat ovat se arvoitus, ovat varmastikin mulle aika pitkät..
Laitan yv.llä puh numeroni
Ulla