Myydään about 10 laskupäivää nähneet siteet pois kun lankkuihin tuli laitettua randositeet. Siteet ovat äärimmäisen stydin oloiset laskiessa, toki kerran ovat päästäneet laskijasta "irti" kun tilanne niin vaati. Kuten kuvista näkyy, on kunto kuin uuden tuotteen ja varusteet on aina kuivattu käytön jälkeen. Siteet ovat Armadan JJ'ssä ollut asennettuna (asennus Camu hki) ja irroitettiin juuri (Äkäslompolo sport shop) pois toisten siteiden tilalta. Jos tuntuu siltä että pukin tuomiset jäi vähäisiksi, tai vaikka naapuri sai enemmän, saat tästä oivat bindat sivakoihisi.

(http://www.camu.fi/salomon-warden-mnc-13/8771#1) (http://www.backcountry.com/salomon-warden-mnc-13-ski-binding)

Kuljeskelen PK-seudulla 7.1 asti ja siitä läksin ulkomaille taas opiskeluhommiin, eli minulle sopi tietysti parhaiten myyntiajankohdaksi nyt-7.1, mutta sen jälkeenkin saan kyllä hoidettua hommaa "etänä", joskin vähän suuremmalla vaivalla. Laittakaa mieluusti tekstaria tai meiliä, niitä luen tiuhemmin.

// Tuntuuko siltä ettei kahiseva riitä? Ei hätää, jos nurkista löytyy Petzl Quarkeihin sopivia draikkateriä, Krukonogi draikkaotteita, Scarpan kiipeilytossuja (boorster S, Drago, Furia, Chimera 37,5-38), voit myös ehdottaa jonkinlaista spesiaalidiiliä!

lisää kuvia (http://imgur.com/a/rnVuz)

Koko: 
DIN 4-13, jarru 115mm
Hinta: 
150,00 €
Paikkakunta: 
Sipoo/HKI
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.