Erittäin hyväkuntoinen, oikeastaan uutta vastaavassa kunnossa oleva lasten kantorinkka. Säilytetty sisällä. Ei naarmun naarmua. Sisältää kaikki osat, sadesuojan, aurinkovarjon, hoitoalustan.
Retkilehden testivoittaja-lastenkantorinkka
Retki-lehti kirjoittaa:
"Lapsen mukavuus ja istuimen tuki huomioidaan testivoittajassa oivallisesti.
Farfalla Comfortin kantojärjestelmän saa säädettyä monenkokoiselle käyttäjälle. Kantoviilekkeet ovat napakat. Lantiovyö tukee hyvin, ja siinä on kaksi varsin pienikokoista taskua. Reppuosan kuuteen taskuun mahtuu kuitenkin lähes 18 litraa tavaraa.
Lapsen kiinnittäminen onnistuu helposti, ja turvavyöt pehmustetaan mukaviksi. Vaude Swingistä tuttu Y-muotoinen turvavyö asettuu hartioille. Vakiovarusteisiin kuuluva niskatuki tukee pienokaisen päätä ja niskaa. Turvavöihin kiinnitetty lapsi ei heijaa, mutta ylävartalolle on mukavasti tilaa. Painopiste istuimessa pysyy sopivan alhaalla. Lapsen kasvot eivät pääse osumaan kantajan takaraivoon. Leukaosan kohdalla on irroitettava leukalappu. Lapsen ylävartalon tukijärjestelmän säätö sujuu erinomaisesti. Muhkea tuki saattaa tuntua kuumalta helteellä, mutta sopivan lyhyillä lenkeillä siitä ei ole haittaa. Kovikkeella jäykistettyyn jalkalenkkiin on helppo sujauttaa tenavan töppöset, vaikka korkeussäätö puuttuu."

Rinkan kantojärjestelmässä on erinomainen selän tuuletus kantajalle. Rinkassa on lisäksi hyvät säätömahdollisuudet eli se on lapsen lisäksi myös kantajalle erittäin mukava.

Rinkka on tarkoitettu alle 3-vuotiaille lapsille, joiden pituus on alle 105 cm, ja paino alle 20 kg.

Hinta: 
120,00 €
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.