Uusi. Ei koottu eikä käytetty kertaakaan. On istunnut minun auton suksiboksissa sen jälkein kun ostin kesän alussa. Ajatus oli lähteä kanootti reissulle koirani kanssa mutta tilanne on muuttunut ja nyt minulla täytyy vaihtaa autoni. Harmittaa että minulla on pakko myydä tämän, varsinkin kun en ole kerennyt käyttänyt sitä. Hinta oli 1599e. Myyn 1350e:lla ja yksi mela mukaan (ostin erikseen). Alle on tuotekuvaus ja linkki Bergansin sivulle. Kuva saa siitä linkistä. Kanootti sijaitsee Inarissa ainakin Syyskuun puolessa välissä asti. Voisin ehkä toimittaa Lapissa jos olen matkalla jonnekin:

KUVAUS
Kanootti niille, jotka haluavat vakaan kanootin hyvillä ominaisuuksilla. Useita vuosia Ally 16,5 "DR ollut ensimmäinen valinta retkikunta melojille maailmanlaajuisesti.
Tässää kanootissa on hyvin tilaa 2-3 hengelle ja tavaroiden varastoinnille tai 2 lapselle ja 2 aikuiselle. Ally 16,5 "DR on sama poikittainen profiili kuin 15" DR:ssä, mutta pitkä, suora kölilinja, joka tarjoaa lisää vakautta.
Tämä on optimaalinen valinta niille, jotka vaativat melontavarusteiltaan paljon.

Tekniset tiedot:
* Malli nro.: 811
* Pituus: 500 cm
* Leveys: 95 cm
* Leveys vesirajassa: 85 cm
* Syvyys: 36 cm
* Paino: 20 kg
* Kantavuus: 380 kg

http://catalog.bergans.com/ally-canoes/Allround111/Ally-Folding-Canoe-16...

Koko: 
16.5'
Hinta: 
1 350,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
Taitettava retkikunta kanootti
Paikkakunta: 
Inari
Postitus: 

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
Noppes
Re: Avokanootti Bergans Ally Canoe 16.5 (Taitettava...

Olen harkinnut ko. kanootin hankkimista samalla ajatuksella kuin sinä eli koiran kanssa kanoottireisulle.
Jos kanootti nyt Inarissa niin millä sen saisi pääkaupunkiseudulle mikäli päästään hinnoista sopimuksiin. Näyttäisi Outnorth myyvän samaa kanoottia nyt 1462 € hintaan.

inspectorb
Re: Avokanootti Bergans Ally Canoe 16.5 (Taitettava...

Hei. Joo, Outnorth vissiin tänään tai eilen laittoivat tuo kanootin alennukseen. Tarkistin nettihinnat just ennen kun laitoin ensimmäisen ilmoituksen toissapäivänä. Hinta ei kuitenkin sisältää melat, mutta nuokin saa 25e:lla. Pitää nyt miettiä mitä olisi järkevä hinta, toimituksen kanssa. Jos se menisi matkahuollon kautta, toimituskulut olisi melkein 100e. Tai sitten ehkä se menisi siskoni kanssa lentokoneella Vantaalle vähän yli viikon päästä. Mutta jokatapauksessa, kanootin hinta on tietenkin pakko pudottaa, eli nyt se olisi 1350e mutta ilman toimituskulut.