Edit 7.11.2015 - Laskettu hintaa uudelleen. Aiemmin 190e, nyt enää 150e eli aletaan olemaan jo matalissa hinnoissa.

Valmistajan kuvaus suksista:
Excellent float capacity, unbeatable stability and control: Wide freeride waist Fluidity: the wide, progressive tip floats on all types of snow Stable and soft on hardpack, with superior edge grip: sandwich construction with a wood core and Titanal sheets, full-length sidewalls, lighter weight, metal tip protection.

Myydään loistavasti rinteessä toimivat vuosimallin 10-11 Dynastar Legend Sultan 94 sukset, joilla pystyy myös käymään sujuvasti offareiden puolelle. Suksien pituus on 178cm (mitat: 132 / 94 / 118mm, kääntösäde 18m.), ja profiilina on perinteinen camber jalkavuus hyvin kevyellä kärkirockerilla, jonka ansiosta toimivat myös offarilla. Omassa käytössä rinnelasku nykyään niin vähäistä, että jäivät tarpeettomiksi.

Suksien kunto on hyvä, ja kanteissa on vain normaaleja käytön jälkiä. Sukset on viimeksi huollatettu Ylläksen suksihuollossa (kanttien teroitus, pohjien ajo ja voitelu), jonka jälkeen on laskettu vain 2h rinteessä. Suksiin on laitatettu Skiservicessä metalli-insertit Duke/Baron/Tour rei'illä, joten näitä siteitä voidaan vaihdella edestakaisin suksista toisiin ilman ongelmia. Kuvassa näkyvät siteet eivät kuitenkaan tule mukaan.

Tästä edullisesti hyvät vauhtia kestävät yleissukset. Mikäli tarvetta on muotoonleikatuille skineille, niin voidaan neuvotella niistä erikseen.

Arvosteluja voi käydä lukemessa mm. täältä http://www.ski-review.com/ski_reviews/review/dynastar_legend_sultan_94_2...

Sukset sijaitsevat Leppävaarassa, jossa niitä voi käydä myös katsomassa.

-Mikko / 040 820 5358

Koko: 
178
Hinta: 
150,00 €
Paikkakunta: 
Espoo
Postitus: 
Kyllä

Myyty