Makuupussi on ollut käytössä muutaman yön ja on siis uutta vastaavassa kunnossa. Piti viluisen lämpimänä -30 asteessa, mutta talvivaelluskokeilu ei kuitenkaan innostanut jatkamaan lajia. Myyn pussin tarpeettomana ja palaan kesä- ja syksyvaellusten pariin.

http://www.avotunturit.fi/tuote/marmot-cwm-reg-makuupussi/

Scandinavian Outdoor Storen tuoteteksti: Talvipussien kuningas! Erinomainen valinta vaativiin olosuhteisiin. Pussissa käytetään Marmort MemBrain -kalvoa, joka auttaa pitämään lämmön pussin sisällä - ilmavirta ei pääse puhaltamaan pintakankaan läpi. Taattuun Marmot-tyyliin huppu on erinomainen niin muotoilultaan kuin eristyskyvyltäänkin ja sen reuna asettuu käyttäjän kasvojen ympärille kuin tiivisterengas konsanaan! Tämä pussi on tehty mukavaan nukkumiseen jopa -40°C:ssa.

Täyteuntuvan fill power -luku on huimat 800 - untuva siis pakkautuu erittäin pieneen suhteessa sen tarjoamaan eristyskykyyn. Jalkopään vuorikangas on vahvistettu. Muhkea vetoketjun suojalista. Untuvalokeroiden väliseinät ovat stretch-materiaalia, mikä pidentää pussin käyttöikää. Lämpökaulus on hupun tapaan erittäin miellyttävä - siinä ei ole tarranauhaa joka voisi raapia käyttäjää. Suojalistat estävät vetoketjun jumittumista. Mukana sekä pakkauspussi että säilytyspussi.

Koko: 
max 183 cm käyttäjälle
Hinta: 
500,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
arktisiin olosuhteisiin
Paikkakunta: 
Espoo
Postitus: 
Kyllä

Myyty