Tästä tunnelikaksio, kun tarvitset markkinoiden parasta Hilleberg -laatua. Sopii joka säähän ja tuuleen eritoten kaupan päälle tulevien tuplakaarien kanssa. Vanha suora malli, eli sisätilat eivät kapene kohti jalkopäätä.

"Yksikään teltta maailmassa ei liene voittanut niin montaa testiä ja kunniamainintaa kuin Hillebergin Nallo. Todellinen valinta kahden hengen kevytretkeilyyn, kun laadusta ei haluta tinkiä. Teltan pystytys ei koskaan ole ollut näin vaivatonta!" (Partioaitan kuvaus)

Telttakankaat ovat aivan priimakunnossa. Ainoa päivitystarve on ulko- ja sisäteltan välisten väsyneiden kuminauhojen vaihto tms fiksaus, jos haluaa sisäteltan seisomaan ryhdikkäämmin. Aivan käyttökelpoinen nykyiselläänkin. Mukaan tulee siis toiset kaaret varakaariksi tai tupliksi: Hillebergin kaaritunneleihin mahtuu kahdet kaaret, jotka tekevät rakenteesta entistäkin myrskynkestävämmän. Alkuperäiset kiilat ovat enimmäkseen korvaantuneet uusilla.

Teltta on ostettu 13 vuotta sitten. Käytetty alkuvuosina pari viikkoa vuodessa, mutta ollut 5 vuotta vähällä käytöllä. Luovun vanhasta reissukaverista varastotilaa säästääkseni, jos saan myös sooloteltan myytyä: ostan kahden tilalle yhden välimallin teltan.

Arviointeja löytyy vain pikkuisen ahtaammasta uudesta muodosta: http://trekking-world.info/reviews/hilleberg-nallo

Uudemman korimallin mitat: http://trekking-world.info/img/gear-reviews/hilleberg-nallo-2.gif

Koko: 
2h tunneli, lyhyt malli
Hinta: 
230,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
2h tunneliteltta tuplakaarilla -70%
Paikkakunta: 
Turku, Rovaniemi, Oulu
Postitus: 
Kyllä

Myyty