Myyn yhden kauden käytetyn Burton Barracuda 2011 168 cm freeride lautani. Laudassa on kaikenlaista rockeria siten, että se on ollut puuterissa laskuun paras lautani. Jopa näin kömpelöltä onnistui pomput pystyssä ja myös faket. Lauta siis kelluu todella hyvässä asennossa. Muutenhan tällä vielä laskisin, mutta kuolisin tällä La Gravessa, koska jyrkässä jäisessä kurussa tommonen rockeri ei pidä tarpeeksi hyvin.

Laudalla on laskettu säälimättä eli kivet ovat raapineet, kuten offarilla on tapana, mutta pohja vaikuttaa olevan kestävää tekoa ja naarmut eivät ole menneet päällimmäisestä kerroksesta läpi. Naarmut ovat enimmäkseen ihan pinnassa. Pohjissa on muuten todella paljon eroa eri lautojen kanssa. Riden lauta näyttää kolmen päivän varovaisen laskun jälkeen pahemmalta, kuin yksikään Burton kolmen vuoden rääkin jälkeen näissä jaloissa. Myös kantti on vähän mutkalla, kuten kuvista näkyy. Kantti oli jo postista tullessa mutkalla, mitä en sillon tajunnut. Ajattelin, että onpa jännä rocker. Omaa menoa se ei ole haitannut.

Laudassa on Burtonin vanhempi EST-kisko ja mukaan saa vanhan kiskon kiinnikkeet, adapterit uudemmille kiskositeille ja platet normaaleille siteille. Saa siis kiinni Burtonin erilaiset kiskositeet tai minkä tahansa valmistajan normaalit plateilla toimivat siteet.

Laudan voi hakea Espoosta.

Koko: 
168
Hinta: 
100,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
freeride
Paikkakunta: 
Espoo
Postitus: 

Myyty

Jontte
Re: Lumilauta Burton Barracuda (freeride)

Moikka! Miten on barracudan laita, onko s3 vielä myynnissä?

la.te
Re: Lumilauta Burton Barracuda (freeride)

Keskiviikkona pitäisi tapahtua kaupat ensimmäisenä kiinnostuneen kanssa.