Musta COLUMBIA -merkkinen tekninen takki. Omnitech on Goretexia vastaava veden / tuulenpitävä ja hengittävä materiaali. Teipatut saumat. Vedenpitävyys 25 000 mm, hengittävyys 10 000 g / m2 / 24 t

Takissa on vetoketjulliset etutaskut, vasemmassa hihassa vetoketjullinen "hissilipputasku", povitaskut, helmakiristys, kaula-aukossa kiristys, tarrakiristys hihansuissa, kahdella vetoketjulla suljettavat ventilaatiot kainalossa. Vetoketjulla kiinnitettävä huppu, jossahyvät kiristykset. Columbia-brodeeraus rinnalla, Titanium ja Omnitech -brodeeraus hihassa. Takki on ns. kuoritakki ja siinä ei ole vuorta.

Kokomerkintä Men's L. Alla mitat, jotka ovat lähinnä suuntaa-antavia, koska varsinaista kainalosaumaa ei ole. Takkia on käyttänyt 175 cm pitkä n. 85 kiloa painava mies.

Niska-helma 74 cm (takaa hieman pidempi kuin edestä), kainalo-kainalo n. 75 cm (mitattu ventilaatioiden kohdalta, missä kainalosauma suunnilleen olisi), kainalo - hihansuu 65 cm (kuvitellusta kainalosaumasta hihansuuhun).

Takkia on käytetty yksi talvi muiden takkien ohella eikä pesty kertaakaan eli tekniset ominaisuudet pitäisi olla tallella, ei ole pesty kertaakaan. Ripustuslenkki on irti toisesta päästä ja hupussa on nurjalla puolella hopean värinen pinnoite muuttunut harmaaksi lähinnä otsan ja päälaen kohdalta (en tiedä miksi, mutta ei varmaankaan vaikuta käyttöominaisuuksiin). Takki on muuten täysin moitteeton ja hyvässä kunnossa, mutta ETUVETOKETJU ON RIKKI. Erinomainen takki jollekin, joka pystyy korjaamaan tai korjauttamaan vetoketjun.

Koko: 
L (Men's)
Hinta: 
15,00 €
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 
Kyllä

Myyty

opel76
Re: Miesten kuoritakki Columbia Omnitech

Onko vielä myynnissä ?
Tommi

siiri3v
Re: Miesten kuoritakki Columbia Omnitech

Kyllä on. Vastasin juuri meiliisi. /Heidi