Huom. myydään AINOASTAAN pakettina.

Runko: Nikon D90
Objektiivi: Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8 DX G
Filtteri: Hoya 52mm HD Protector Digital Lens Filter
Laukku: Lowepro Rezo TLZ 20
Muistikortti: SanDisk Ultra® SD 15MB/s - 2GB

Nikonin suosituin järjestelmäkamera lähes uutta vastaavassa kunnossa. Virheetön ja toimiva, ikää alle kaksi vuotta (ostettu 2011). Laukaistu alle 8300 kertaa. Ostettu Rajala Pro Shopista. Mukana jälleenmyyjän sekä valmistajan alkuperäiset takuukuitit.

Mukaan kameran sekä objektiivin alkuperäiset myyntipakkaukset sisältöineen, josta suurin osa edelleen koskemattomina muoveissaan. Mukana laturi, akku, linssinsuojus, vastavalosuoja.

Saat lisävarusteena mukaan vielä käyttämättömän Nikonille tarkoitetun kaukolaukaisimen sekä Lowepron kompaktin, D90:lle erinomaisesti istuvan ja suojaavan kameralaukun. Lisäksi mukana tulee Sandiskin luotettava SDHC muistikortti ja Hoyan kirkas laatufiltteri.

Nikonin huippulaadukas objektiivi kiinnitetty pölyttömässä tilassa jonka jälkeen ei irroitettu kertaakaan rungosta. Linssin edessä ollut jatkuvasti Hoyan särkymätön filtteri alusta asti eli optiikka on täysin tarhaton ja naarmuton. Myös rungon LCD-näytön edessä pidetty Nikonin näytönsuojaa aina. Rungosta itsestään en löytänyt mitään käytön jälkiä.

Kauppaan kuuluu myös Nikonin Check & Clean kolmen vuoden ajan (arvo 300 sis. alv.) eli kameran toisena omistajana kerkeät käyttää kameraa tarvittaessa vielä virallisessa huollossa. Itse en ole käyttänyt kertaakaan koska kamera on täysin puhdas.

"Puhdistamme kamerasi liasta ja pölystä, tarkistamme että kamerasi on hyvässä kunnossa ja päivitämme viimeisimmän ohjelmiston. Voit käyttää Check & Clean:ia kerran vuodessa kolmen vuoden ajan."

Saat tutustua kameran kuntoon rauhassa ennen ostopäätöstä.

Kamera sijaitsee Taka-Töölössä. Myös postitus on mahdollinen ostajan piikkiin vakuutettuna lähetyksenä, mutta ilman palautusoikeutta.

Hinta: 
575,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
+ Oheistarvikkeita
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 
Kyllä

Myyty