• / /

16 kpl Dexal-geelipussia sitruunan maulla, viimeinen käyttöpäivä 10.01-04

16 kpl Dexal-geelipussia kolan maulla, viimeinen käyttöpäivä 22.09-03ovh 0,90-1,0/egee/pussi, nämä lähtee 50 centillä. Tavara Lahdessa.Yhteydenotot 0500-271 778 soitto tai tekstari.Terv. Kimmo

Koko: 

Myyty

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

Noita pusseja saa kaupastakin 50c kappale, säilyvätkin pidempään.

Tee pidempiä lenkkejä, niin voit käyttää ne itse :idea:

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

No niin, löytyihän sitä jälleen yksi vtun älykkö. Kerropa se kauppa täällä Rakassa, niin kaikki muutkin osaavat olla yhtä fiksu kuin sinä. Tiedoksi myös sinulle, tukku- hinta on 0,53 egee jos omaa tukkukortin. Valitettavasti en moista omaa.Terveisin Kimmo

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

Jukolan viestissä noita myytiin 50 c/kpl, samoin muutamissa muissa urheilutapahtumissa on näkynyt vastaavanlaisia tarjouksia, luultavasti myös tänään ja huomenna (1.-2.8.03) HCM -torilla.Hieman epäilen josko möisivät alle tukkuhinnan tuollakaan... Kauppojen hinnoista en tiedä koska en erityisemmin noista Dexalin geeleistä välitä.

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

En ole viimeisen parin vuoden aikana maksanut täyttä hintaa mistään Dexalin tuotteista. Kyllä noita geelejäkin tulee kulutettua ihan hyvin, ja toistaiseksi varastot on riittänyt hyvin. Tarjouksia tulee vastaan aika usein, jos sattuu urheilutapahtumissa pyörimään. Kaikkia tuotteita saa noin puoleen hintaan!

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

Älkää nyt masentanko minua enempää........... Taidanpa nauttia nuo geelit itse vaikkapa aamupalaksi.-Kimmo-

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

älä lannistu kimmo! pistä vaikka kossua sekaan ja drinksinä.

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

Oriola verottaa urheilukaupoiltakin lähes tuon 50snt joten turhaa narinaa. Tottakai urheilutapahtumista niitä saa halvemmalla, se on selvää. Esimerkiksi Jukolan arvo tavarantoimittajien silmissä on niin korkea että sinne tehdään ihan omat tarjouksensa. Silloin pitää vain olla kaukonäköinen.Mutta mikä _kauppa_ niitä myy jatkuvasti 50 sentin hintaan????

Anonyymi
Hiilihydraattigeelejä

Ihan sama