ETT TO TRE -laskudokumentti nähdään talven aikana Maikkarin kanavilla

MTV on hankkinut ETT TO TRE -laskudokumentin esitysoikeudet. Vapaalaskuiltamissa ensi-iltansa saanut ja Suomea Vapaalasku-elokuvakiertueella marraskuun aikana kiertänyt dokumentti nähdään joulukuun puolivälin ja ensi vuoden huhtikuun välisenä aikana MTV:n päättämissä julkaisukanavissa.

Dokumentti seuraa Arto Majavan, Antti Leukun ja Pekka Pakkasen laskureissua. Matkan tavoitteena oli löytää uusia laskupaikkoja Pohjois-Norjan Lyngenin niemimaalla. Keliolosuhteiden vuoksi dokumentti päätyi kertomaan hieman toisenlaisesta näkökulmasta alkuperäisideaan verrattuna.

ETT TO TRE:n on ohjannut, kuvannut, käsikirjoittanut ja leikannut Arttu Muukkonen. Muukkonen on tuttu myös Virne- ja Pilke -vapaalaskuelokuvien tekijäduosta.
"Tämähän on mahtava homma, että aika pienen lajin erikoistouhu päätyy myös valtakunnalliselle kanavalle ja siten laajemman yleisön tietoisuuteen", Muukkonen kommentoi.

ETT TO TRE:n alkuperäissuunnitelman mukainen laskureissu on Muukkosen mukaan mahdollisesti tulossa ensi keväänä - jos vain aurinko sattuu paistamaan.

 

 

 

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä