Kausi pulkassa, kesälajit welcome!

Hejssan, 

muutama viikko on vierähtäny kauden päättymisestä. Aattelin kuitenki vielä jakaa muutaman muiston viimisiltä parilta viikolta Riksusta ja Norjasta. Tuntuu ouolta kattoa kuvia keväältä, nyt on kuitenki jo niin asennoitunu kesälajeihin, että tuntuu hassulta, että näistä hetkistä on vain 3-4 viikkoa aikaa. Ja kyllähän se kaipuu mäkeen tulee, ku kuvia alkaa kattelemaan, ei siitä mihinkään pääse. Mutta toisaalta voi myös kattoa hyvillä mielin viimisiä kuukausia taakse päin: molemmat oli loppukauesta ehjempiä ku alkukauesta, Jussi sai hyviä tuloksia kisoista, ja minä pääsin tekemään paljon enemmän, ku mitä alkukauesta oisin ikinä uskonu. WHAT A SEASON siis!! Nyt on aika pitää monot ja sukset varastossa (tai no, yks pari kulkee autossa mukana, koska ikinähän ei voi tietää, haha). Ja sitäpaitsi, on niin monta siistiä kesälajia, mitä on aika mahotonta tehä näillä leveyspiireillä talvisin! 

Niin utopististä ku se onki, niin vietetään kesä Helsingissä. Siis HELSINGISSÄ!! Kaikista 7 maasta ja 9 Suomen kunnasta, missä oon asunu, tänne tulo tuntu kaikista eksoottisimmalta. Pari viikkoa jo menny täälä, ja on oikiasti ollu tosi siistiä. Oon ollu aina hyvin skeptinen (minut tuntevat vois myös käyttää sanaa negatiivinen) maamme pääkaupunkia kohtaan, mutta joo-o, on täälä vain kivaa, ainaki näin kesäaikaan. Oon Scandinavian Outdoorilla (tai enemmän Haglöfs Brand Outletissä) töissä, ja Jussi huitelee millon missäki. Saa vetässä hihasta jos liikkuu sielä päin. :) 

Tässä nyt kuvasaldoa loppukeväältä.. 

Tässä ollaan Lyngenissä, sain vasta näitä kuvia Johan Jonssonilta, itku meinas päästä, ku näitä katteli, oli vaan niin hyvä reissu. 

Vika ilta samassa paikassa. Aika paljon muuten haluttaa telttailemaan just nyt! Toivottavasti juhannuksena ei tuu kaatamalla vettä, niin ehkä vois mennä tutkimaan esim. Nuuksion mettiä..?

kuva: Johan Jonsson 

Pyhän jengin (Jusu ja Lauri) kans kattomassa Riksun kisoja. Ziisus!! SUOSITTELEN, menkää kattomaan, tai osallistukaa, sitä tasoa ei voi tajuta, ku paikan päällä! Niin siistiä! 

Karavaanari, karavaanari. Bankett ja kauden päätösbileet. 

Ekoja pikkuhyppyjä tänä talvena. On se vaan se juttu, mikä varmaan eniten saa hymyn meikäläisen huulille. kuva: Teemu Moisio 

Tämä oli jo ennen kisoja, mutta jäi sillon blogipostauksesta pois. Suomijengi pelikanhyllanilla, aiai! 

Mulla on varmaan joku pakkomielle auringonlaskuun. Happyhour! Aloin just miettimään, että postasinkohan tämän jo aiemmin. No, jos niin tein, niin ei se mitään, tämä on vaan niin Riksun kevättä! 

Kisojen aikaan kuvattiin myös Tarvaisen Harrin kanssa muutama mäki. Ei mitään eeppistä pyydaa ollu tarjolla, mutta sitäki parempaa kevätsohjoa! Oli vaan niin kivaa, jaa saatiin hauskoja kuvia. Toivottavasti fiilis välittyy. :) 

Kisojen jälkeen ajettiin Lofooteille aika spontaanisti. Perttusen Markus, Annie, ja niitten kaverit oli menossa kiipiämään, niin lähettiin mukaan. Kelin piti olla täysin aurinkoinen, muttei ollu. Enkä vieläkään nähny sielä valaita. Mutta nähtiin yhtenä päivänä 9 hirveä ja en tiiä kuinka monta kotkaa. Next time. 

Markus kiipiää. Minusta on hienoa, että tyyppi, joka on Pelekosenniemeltä, kiikkuu tuola tuollai. Hyvä Markus! 

Monesti kyllä pilvinen taivas on paljon hienompi, ku auringon paiste. 

Tämä paikka oli hieno! Uskomatonta, mikä voima merellä on muokata kivistä tuon muotosia! 

Mitä tästä maasta ei löy´y, sitä ei varmaan tarvi. Paitsi edullista lihaa. 

Rakastan Norjassa: majakoita, söpöja vanhoja taloja, ja niitten hienoja värejä, aallonmurtajia, kalastajatorppia, ja no tietenki vuoria ja vuonoja. Mutta tätä hajua en vaan voi sietää! Huhhuh!

Chillailua on aina hyvästä. Ja miten pieni maailma onkaan! Istuttiin tässä, ja törmättiin sattumalta toiseen Haglöfsin ystävään, Tom-Erik Heimeniin, joka asuu Etelä-Norjassa, mutta oli kiipeämässä/laskemassa samassa paikassa. Hauskaa! 

Tässä muutamia kuvia Jussista kauen kisoista. Kuvat Mia-Maria Knöllin ottamia. 

Montafonissa facecheckissä norjalaisen kaverin, Carolinen kanssa 

Suomi-Ruotsi gängi myös Montafonissa 

Axamer Lizum FWQ***

Samasta kisasta. En ollu paikalla tuola, mutta näin laskun videolta, ja se oli hieno! Hyvä Jussi! 

Siinähän niitä sitten tuliki! Nämä blogipostaukset nyt tulee aina näköjään "pikku" viiveellä, mutta instagramista pystyy seuraamaan vähän ajankohtasemmin touhuja (@jupehynn ja @jennikaipainen). 

 

Kiitos kaikille mahti kaudesta, mahtavaa kesää relaalaiset! NAUTTIKAA, oli keli mitä hyvänsä! :)

 

Terkuin, Jenni 

Jenska-Penska