Haglöfsin kesäkuinen vaatetestausreissu Stryniin

Teksti: Jenni

Heissan, 

7 viikkoa Ruotsin Riksgränsenillä meni nopiaa, niinku oikiastaan koko talvi. Paljon laskettiin keskuksen alueella, mutta mukaan mahtu myös vähän skinnailua ja helihiihtoa. Kaiken kaikkiaan oli tosi hyvä veto viettää muutama viikko sielä, tuntu, että molempien meiän lasku otti aika ison harppauksen eteenpäin. PM-kisat jäi minun (Jennin) osalta väliin erityispahan penikkataudin takia väliin, mutta olin tyytyväinen päätökseen, varsinki ku niissä olosuhteissa pelkästään karsinnoissa 42 laskijaa menetti sukset jalasta. Mutta Ruotsi on mahtava!!

Jussi roppailee, kuva: Teemu Moisio 

Jenni samassa paikassa, kuva: Teemu Moisio 

Heliskiing!! kuva: Teemu Moisio

Tästä se lähtee!! kuva: Teemu Moisio 

Toukokuun puoliväli, ja mitä lunta! kuva jälleen: Teemu Moisio

KESÄKUU JA STRYN 

Pari viikkoa ehti vierähtää Suomessa, mutta sitten oli aika pakata laskukamat, ja suunnata kohti Stryniä. Olen ollut hyvin onnekas, ja päässyt mukaan kehittämään Haglöfsin FW15 naisten vapaalaskumallistoa kahden muun tyttölaskijan, Lottenin ja Anne Mayn, sekä oikeitten suunnittelijoitten, Annan, Jennyn ja Karinin kanssa. Projekti alko viime syksynä, ja nyt oli edessä prototyyppien testausta muutaman päivän ajan Strynissä Norjassa. 

Lensin Tukholmaan, josta alko 14 tunnin roadtrip. Mukana oli muutama meitä laskijoita (Per, Lotten ja minä), suunnittelijoista Anna ja Karin, Annan mies Patrik, sekä Sofia markkinointipuolelta. Norjassa mukaan liitty vielä Anne May, Johanna ja Asbjörn, sekä kuvaaja Bård, joka dokumentoi koko reissun. 

Jätskitauko, pitäähän sitä tankata, että jaksaa laskia.

Kaunis, kaunis Norja! 

Olin ihan tosi innoissani menossa mäkeen, eikä kukaan meistä oikein malttanut pitää näppejään erossa uusista vaatteista. Oli mieletöntä nähä tuotteet, mitä on ite ollu ideoimassa, eka kertaa! Eka päivänä laskettiin keskuksen alueella, ja päätettiin päivä tunnin randoon. En ole aiemmin käyny Strynissä, ja olin ihan mykistyny, miten kaunista sielä on!! Jyrkkiä vuonoja, lunta, ja laaksossa kesä. Lunta oli kuulemma paljon vähemmän, ku normaalisti kesäkuun alussa. Laskupäivän jälkeen käytiin Folvenin campingillä vähän leikkimässä. :) Illalla sitten istuttiin ulkona +25 asteen lämmössä, ja käytiin tuote tuotteelta läpi, mikä oli hyvää, ja mitä voiaan vielä muokata. 

 

Stryn!

Anna reissun ekalla tourilla

Jiihaa!!

Ilosta porukkaa ekan päivän jälkeen. :)

Slacklineen ja tramppaan on hyvä päättää päivä! 

Uuet vaatteet oli mahtavia, ei malttais oottaa, että pääsis jo käyttämään niitä! Hyvä Anna, Jenny ja Karin!! Niin ja me!

Toka päivänä oli vähän sateisempi keli, mutta käytiin aamurandolla vähän keskukselta eteenpäin. Iltapäivällä istuttiin sitten vähän pitempään, ja käytiin taas tuotteita läpi, grillattiin ja chillattiin. Ja lisäksi opetin ruotsalaisille grönlantilaista köysivoimistelua naapurin lehmänaitauksessa. Vaikka päivät oli täynnä ohjelmaa, meininki oli tosi lepposaa ja stressitöntä. 

Vesisaerando, mutta silti hymyilyttää :) 

 

 

 

 Grönlantilaista köysivoimistelua Perin tyyliin

Kolmas päivä oli aurinkoinen ja kuuma. Osalla meistä piti suunnata takasin Tukholmaan jo puolenpäivän aikaan, joten heitettiin taas aamurando. Kauden viiminen lasku oli reissun paras, täydellinen päätös tälle laskukaudelle! :)

 

Lotten, Anne May ja minä ennen vikaa laskua

Minä, Anna ja Johanna kaverikuvassa

Koko mukana ollu Haglöfs-perhe

Roadtrippailua Lottenin kanssa Tukholmaa kohti haikeissa, mutta onnellisissa fiiliksissä.

Reissu oli tosi antoisa, ja enemmän ja enemmän vain tajusin, miten onnellinen olen, että olen päässy mukaan tämmöseen porukkaan! Tämmöistä yhteistyötä kuka tahansa laskija toivoo sponsoreittensa kanssa. 

Nyt on sukset pakattu varastoon (monot on kyllä vielä autossa, JOS sattuu, että juhannuksena innostuu vielä laskuhommiin..), ja biitsipallo kaivettu käyttöön. Kiitos kaikille uusille ja vanhoille ystäville laskuseurasta, HEADille (erityisesti mr. Kämäräiselle), HAGLÖFSille(Jussi, Jari ja koko muu porukka), Helly Hansenille(Kai), Sauna Beaniesille(Arska), Arctic Elements Heliskiing:lle(Mattias ja kaikki muut työkaverit), ja Teemulle hienoista kuvista! Olihan se hieno kausi kaiken kaikkiaan!! 

 

Terkuin Jenni ja Jussi 

 

Jenska-Penska