Relaa.comin kumppanit - Partioaitta

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Neljästätoista myymälästämme ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Osaavilta myyjiltämme saat lisäksi innostuneen ja asiantuntevan palvelun.

Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona. Olet perillä.

Avainsanamme ovat palvelu, osaaminen, laatu, valikoima ja luonto.

365 on outdoor-lehti, jossa on myös tuotekuvastomme. Ammattilaisten tuottaman toimituksellisen osion lisäksi se pitää sisällään laajan katsauksen tuotevalikoimaamme. 365:n artikkelit käsittelevät ulkoilua, elämyksiä ja luontoa. Lisäksi lehti tarjoaa osaavien retkeilijöiden ja erikoiskaupan ammattilaisten antamia hyviä vinkkejä muun muassa vaatteiden valintaan, jalkineiden hoitoon ja ulkoiluvarusteiden hankintaan. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Voit tilata lehden itsellesi suoraan kotiin postitettuna veloituksetta sivuiltamme.

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä, kun Yrjönkadun myymälä avattiin. Myymälä sijaitsee edelleen samalla paikalla. Yli 80 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään omistajana on Fenix Outdoor AB, joka omistaa Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä: Fjällräven, Hanwag, Tierra, Primus ja Brunton.

Partioaitta.fi
365-lehti